0 oy
516 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Benim 7 senelik ehliyetim var ama hiç kullanmadım eşim vermiyor yok neymiş benim her işim ailem kullemmis bana güvenmiyormus . Görümcemle konuşmuyorum ben ama onu çalıştırdı kim haklı

17 Cevaplar

+8 oy
(1,753 puan) tarafından
Bacım harflerle de küsmüşsün gibi geldi bana ?
tarafından
Valla ölmüşüm ağlayanım yok
(1,753 puan) tarafından
Ahhaha deme kız öyle :)
-Reklam-
+1 oy
(2,804 puan) tarafından
Hiç bişey anlamadım valla 
0 oy
(1,546 puan) tarafından
Ailem yazmıssın orasını anlamadım 
tarafından
Yani benim her isim allem kullem
0 oy
(2,342 puan) tarafından
Sen haklisin tabi ki. Bayagi bozulurdum yerinde olsam. Al arabani basina cal, karindan kiymetliymis derdin
tarafından
Valla buradaki bayanların fikrini merak ettim kim hakli
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Çok gücenirdim eşime 
tarafından
Bende öyle ama ne fayda
0 oy
tarafından
Burnundan getirdim:))) bnmki de kız kardeşime arabayı verdi oda bilmiyor mesela çok büyük bir arazi düşün orada döndü gezdi bna diyor ki kocadan hoca olmazzz bir geldiler bna saydım sovdum ama sonunda hoca tutturdum 
0 oy
(2,312 puan) tarafından
Onun inadına al arabayı öğren demek ki artık ehliyetin cüzdanında durmak istemiyor 7 sene önce yanlış anlama ama adamları öperek almadın o ehliyeti arabayı sürerek aldın şimdide yaparsın eşin mi vardı yanında sanki 
tarafından
Aslında istiyorum ama arabayı vermiyor napim para yok pul yok
(2,312 puan) tarafından
5 yıldır vermedi aynı şeyleri söyledi eşim neymiş dikkatsiz kullaniomusum neymiş kaza yaparım vs neyse Manuel cidden kullanamıyorum bu arada bu sene oğlan okula sabah titreye titreye götürüyordum bu arada eşim hep gece çalışıyor sabah geliyor mecbur cocuk bende araba oyle boş boş duruyor kendi binip gidio cani isteyince sıkılınca işi olunca bende otobüslerde rezil oluyorum cocuk kaç defa bindiysem otobüse istifra etti en son kavga ettim çocuğun halini görmüyon mu vicdansız diye yeni yeni arabayı veriyor sözde öğretiyor beyim ama ben instagram YouTube dan bütün direksiyon hocalarını izleye izleye öğrenmeye çalıştım halada izliyorum küçük küçük okula götürüp getiriyorum inan ilk günler trafik canavarı gibiydim kaldırıma bile çıkacaktım o kadar hatta yanlışlıkla bisikletliye vurdum ama çok yavaş hatta adam sorun yok abla dedi o kadar korkttum ama yine de evladım için vazgeçilmedim gecmicem eşimin g..tünü beklemek istemiyorum nolur beni götür demekten yoruldum lafa gelince al git hadi dio biliyor suremicem ama olsun bir iki olacak inanıyorum
tarafından
Aynen benim çocuk kreşe gidiyor onun görünümü beklicem Allah sorsun
0 oy
(123,237 puan) tarafından
gorumcenin ehliyeti yokda calistitdiysa normal bemce ama senin ehliyetin varken trafik tecruben yoksa o baska bi durum su durumda ben olsam ehliyet alacak kisiyi calistirrim ama ehliheti olani calistirmam☺️
(279 puan) tarafından
Sevda biplememiş alt yorumlara cevap vermiş :D
(123,237 puan) tarafından
neden acaba
0 oy
(135 puan) tarafından
Eşimin olan her şey benimde olur bizim arabamız yanı. Kesinlikle sorun çıkarırdım ama neye göre bana güvebip vermıyorsun dıye sorardım. 

Başta eşim de bana kaza yaparsın vs deyip istemiyordu kullanmamı dinlemedim asla ondan dikkatli kullanırım şimdi
tarafından
Yok neymiş her isim allem kullemmis
0 oy
(11,933 puan) tarafından
arabayı çizerdim. çok net söylüyorum 
tarafından
Kim haklı bende sinirlendim
(11,933 puan) tarafından
sen haklısın, sana niye öğretmiyor
0 oy
(19,043 puan) tarafından
Aynısını eşim bana yapıyo. Boşta arabamız var. Ama vermiyor bana. Bir iki yanlış hareketini gördü araba sürerken. Korkuyo artık. Vermek istemiyo pek. Ben de bozuluyorum. Ve ikide bir başına kakıp duruyorum. Onun bahanesi şimdi çocuk küçük. Arabada oto koltuk yok nasıl zaptedeceksin sana araba kullandirtmaz falan bahanelerini söylüyor. Ben yemiyorum tabi. Arabasına bişey olacak kaza yapcam diye korkuyor. Altınlarım var onla araba alalım bı tane diyorum. Üzerini sen tamamla. Ona da yanasmiyo. Saçma sapan bı hal. Acil bı durumum yok araba kullanmak için . Ama sinir oluyorum. Yeri gelsin yutturcam ona bu yaptığını. Gününü bekliyorum. Ama o gün ne zaman gelir bilmiyorum. Eşimin beni kırdığı nadir konulardan biri bu . Ben de aşırı tepki vermiyorum o yüzden. Ama bozulmakta sen de çok haklısın 
tarafından
Valla öyle bende diyorum paran kıymetli.  Elbet elimize düşecekler bekle qor
(19,043 puan) tarafından
Benimki beni 2 sene sonra sana araba alcam diye susturuyo. Kız büyüsün diye falan diye bahane ediyo. Ondan tam cingar da cikaramiyorim
0 oy
(2,345 puan) tarafından
O arabayi parcalardm net ki yapmislihimda var.gorumcem gecenn bi yarisi kocasi duruken esimj arayip cocugunu hastaneye gotrelim demisti bizim arabamz bozuktu benm babamdan almasini soyledi bende dedimki esinle sabahtan beri nerdeydnz niye gotrmednzde yada esini aramadin abine benm babamin arabasini almasini soyluyorsn dedim.neymis ben bunu dedim diye esim bana kizdi sen kimsin dedim kiziyosn ciktim arabanin tekerlerjnj kestim bicakla.ben istemiyorsam hic kimseye hic bisi yok akullanmazsan arabanida bulamazsn bidahakine atese veririm dedim.adam akillandi sonradan allahtan ama bana boyle bi hata yapsa arabayi parcalicami biliyor.cok sessz kalmissn bacim sonuna kadr haklisin cunkum
tarafından
Valla aynen öyle ilk ailesine değer vermeli diğerleri fasa fiso
(279 puan) tarafından
O tekerler Allah'tan bir taraflarına fırlamadı bacım Allah korusun kaç can altı teker patlaması
(2,345 puan) tarafından
Valla o sinirle aklima hic bisi gelmedi.o esnada sadece ona odaklandm ama amacima ulastim
0 oy
(7,606 puan) tarafından
Benim eşimde aynı neymiş hızlı kullanıyor musum dikkat etmiyor musum bla bla. Onunlayken kullanmıyorum artık. İşim oldu mu arabayı bırak diyorum bırakıyor. Hafta da bir iki gün anca kullanıyorum. Bırakmama gibi bir şansı yok araba onun olduğu kadar seninde araban. Kullan canım. En çok kadınların araba kullanması lazım. Örnek eşine bir şey olsa aniden hemen götürürsun hastaneye 
tarafından
Valla benimde hakkım var haklısın bende sıkıntısını çektim
0 oy
(10,120 puan) tarafından
Konuyu cokda anlamadım ama anladığım kadarıyla bana vermediği arabayı kardeşine veriyorsa bende kavga çıkarırdim 
tarafından
Aynen öyle doğru anlamissin
0 oy
(377 puan) tarafından
Arabayla ilgili bir konu açıldığında arabanın yarısı benim yarısı da kızımın senin malın yok diyorum tabi bunu şakalaşırken diyorum. Arabaysa ikinizin arabası istersen kullanırsın her şeyin ortak olması gerekiyor bana öyle yapsa ben anahtarı alır giderim ona da hiç vermem
tarafından
Eşittir bence çünkü kadın maddi manevi sıkıntıyı çekiyor
0 oy
(6,724 puan) tarafından
Ehliyet alalı 10 gün oldu yakın mesafede veriyordu bugün annemlere gelirken petrolde durunca ben geçtim ım cım etti kamyon çok yol kalabalık vs diye kırmızı ışıkta hadi hadi diyor panik ediyor beni diye stop ettim eh işte böyle olurmuş geçen gün stop ettin bu araba senden çok benim unutma dedim sustu arabaları hepsinin kıymetli ama ortak mal haklısın 
tarafından
Valla ben şunu anladım  cevabını vereceksin susmayacaksin
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Bence sen haklısın. Görünce verip sana vemriyorsa o kocayla fena kapisirdim. Hadsiz yaa

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 187 göst.
24 Ocak 2022 Aile kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
24 Ocak 2022 Aile kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 431 göst.
22 Eylül 2020 Aile kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,278 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Gulpembe35 (1 puan) tarafından soruldu

406,486 soru

12,191,188 cevap

36,711 kullanıcı

...