Durumu iyi olanlar kullanıyor canım bizim gibi. Ama şatoda ya da villa da oturmuyorum
Evet canım yalı çapkınındaki yalı varya orda oturuyorum
Sjjsjaj onların burada işi olmaz daha geniş sayfalarda fln gösteriş yaparlar
ben varim canim şuanda beyaz saraydan yaziyorum ama hizmetcisi olarak ancaaa
zengin olan zenginim der mi yavrum mazallah evinin adresini falan bulurlar
Bilmiyorum ki
Para para para para para para varlığı bir dert yokluğu yara
Ailem in maddi durumu çok iyi yani bizim öyle konakta oturuyordum evlenmeden önce ayrıca dört beş tane daha evimiz var bi fabrikaya ortaklar ama ortaklar çok evlendim aydan aya zoryetiştiriyoruz hiç alışkın değilim annem öyle fazla harcatmazdı ama her ay 4 bin lira kadar harçlık verirdi bazen de üç eşim imam evlendiğimizde hiç istemediler alışkın değilsin yapamazsın memur maaşıyla diye eşimi de tanımadıkları için istemediler çünkü ben çılgınlar gibi alışveriş yapan 40 çift ayakkabısı olan biriydim evlendiğimizde eşimin ailesinin şaşaırdığı ilk şey ayakkabılarım ve kıyafetlerimdi üniversiteyi de sağolsunlar bolluk içinde geçirdim neyse evlendik ama düğünümüze kadar yaşayacağımız yerde ev bulamadık geniş bodrum katında ama herşeyi geniş bodrum katına benzemeyen bir ev bulduk annem gelip bakınca asla konaktan çıkıp kümeste yaşatmam kızımı demişti o zaman eşime üzülmüştüm ama zamanla annemde pişman oldu eşime bunu dediği için neyse hanımlar önceden zengin olup şimdi memeur maaşıyla geçiniyoruz eşimde sürekli ek bi iş yapar asla beni ne parasız nede evde bir şeyi eksik eder maaş kartı bende her istediğim her şeyi alırım ama sürekli sana rahat bir hayat veremiyorum der ben ne kadar mutlu olduğumu bu durumun beni sıkmadığını söylesemde ikna edemiyorum evlenince de annem set aldılar küpe yüzük kolye bütün çeyizimi yaptılar on dönümlük bir arazi verdiler onlara her gitmem de harçlık verir geçenlerde evin birini sattılar 15 gr altın verdiler o evin payından daha da mirastan bir şey vermiyeceklermiş
411,612 soru
12,391,400 cevap
43,821 kullanıcı