+1 oy
92 göst.
önce Moda kategorisinde (899 puan) tarafından
Kızlar şimdi eşim sabah 6 30 da evden çıkar bundan sona ona her sabah kahvaltı haizlramyi düşünüyorum 

Hergun iki haşlanmış yumurta bir bardak süt biraz yeşillik ne varsa ve peynir 

Eşim tavuk ve balık asla yemez bunlar en çok kas yapan seylermis bana fikir verin mesela ton balığı alsam çalışırken arada atıştırmalık yese aslında kas yapıcı şeyler istiyorum ..

Bana fikir verin kas yapuci şeyler neler 

Eşim diyetisyene falan asla gitmez gitsek o en azından liste oluşturur du malum kas erimesi var ve Als suphesi çok yuksek

3 Cevaplar

+1 oy
önce (899 puan) tarafından

En İyi Cevap
Mesela etli yemek hergun yeriz ama o ne kadar faydalı faydalı olması için nasıl yapmam lazım 
önce (764 puan) tarafından
tavuk balik kas yapici seyler ama sporla birlestiginde kasa gider  zaten koy tavugu olmadigi surecek yemesin cunkj hepsi hormonlu kas yapici seyler diye odaklama kasi besleyici olmali yedikleriniz lif agirlikli yani ona googledan bak lif agirlikli yiyecekler diye onun disinda en guzel protein et ve baklagillerde var zatdn etten sıkılınca baklagillere yonel mesela mercimek tam bir protein kaynagi balik yemiyorsa ton baligi ama o da konserve urun yine de yese iyi olur aslinda kasla ilgili hastalik suphesi varsa dr ona ne yemeli ne yememeli soyler bunlarin yaninda egzersiz de ypsa iyi olur
Kasla ilgili hastalik supesi var hemde en kötü hastalık henüz diyet programı uygulamadi biz norojiye gidiyoz hala
Ben kendim onun böyle daha güçlü olması için napabilirim diye cabaliyom
anladim canim gecmis olsun
-Reklam-
+1 oy
önce (1,354 puan) tarafından
Takviye olarak protein tozları vs kullanabilir mi doktor ne diyor
Doktor henüz diyet programi yasmadi
protein tozlarini saglikli bi insan bile kullanmamali dr danismadan kullanmayin hicbir sey
Hayır öyle şeyler asla kullanmam bide çok önemli bir hastalık var oyuzden asla ..ben sağlıklı düzenli beslenme diyorim
+1 oy
önce (608 puan) tarafından
Kas yapıcı şeyler;

spor,

spor,

spor, spor, spor.... :D spor yapmadan sadece yemek yiyerek Kas yapabilsek keşke :D
Spora gidebilse zaten sor yapar ben kaslarını sisirsin istemiyorum eriyen kasları yerine gelsin yediği herşey ona vitamin olsun boş yemesin diyorum
Evet devamını okumamıştım. Kusura bakma. Peki neden spora yapamıyor? Als hastalarına spor öneriyorlar diye biliyorum
Çünkü şuan mecbur çalışıyor vakti hiç yok
Evde de yapabilir. İlla salona ihtiyacı yok. Evde akşam 1 saatini ayırabilir.
Valla bakalım canım bir haftamız kaldi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy
7 cevap 92 göst.
11 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde bendemistim (764 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.
18 Haziran 2024 Moda kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 287 göst.
1 Kasım 2023 Moda kategorisinde Zeynepsoyer (36 puan) tarafından soruldu

409,159 soru

12,297,205 cevap

38,358 kullanıcı

Kategoriler

...