0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (2,298 puan) tarafından
Kızlar oğlumu hastaneye götürdüm ilaç verdi doktor eve gönderdi. Salgin varmış sizde dikkatli olun hastane dolu çocuktu ya .rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah  

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun Allah şifa versin
(2,298 puan) tarafından
Amin allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(909 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım neyi vardı çocuğunuzun 
(2,298 puan) tarafından
Saol canm.oksuruk ve burun tıkanıklığı
0 oy
tarafından
Bir haftadır çekiyoruz vallahi çocuklar da biz de perişan olduk
(2,298 puan) tarafından
Bizde 3 gündür öyleyiz buğu  gittik ilaç verdi
0 oy
(262 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım biz de iki gün önce acildeydik Allah'tan oğlum hafif soğuk algınlığı vardı sadece burnu çok doluydu o gün acil tıklım tıklım doluydu grip olan çocuklar hasta olanlar bir de **** hastalığına yakalananlar da vardı çocuklar da çok üzüldüm sonra acilden sonra ben rahatsızlandım çünkü çok kalabalıktı artık kovit mi oldum ne oldum yani mümkün olduğunca aslında mecbur kalmadıkça hastaneye de gitmemek lazım ama korkuyoruz artık hastalıklar da çoğaldı Rabbim çocuklarımızı korusun
(262 puan) tarafından
Canım çok zor gerçekten yani şu hastalık dönemi Allah korusun benim yandaki komşum yan yana oturuyoruz bebeği bir haftadır hasta galiba çok öksürüyor yani öksürük de bebekleri yoruyor Allah korusun haberlerde izledim o yüzden de dikkat etmek lazım çünkü ciğerleri de yoruyor öksürük işte ne yapalım ben de öyle burun temizliğine Özen veriyorum ılık şeyler içiriyorum ıhlamurdur ılık sudur �laçlarını düzenli antibiyotik kullanıyorum yeri geliyor bu şekilde atlatıyoruz ama yani ilaçlar da zararlı ama mecbur kalıyoruz ne yapalım size de çok geçmiş olsun
(2,298 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm.cok zor gerçekten  soğan ise yarıyor ama oğlum sevmiyor  kızımda kullanıyorum. Oyu geliyor.. dikat etmek  gerek salgın var
(262 puan) tarafından
Canım soğanı nasıl uyguluyorsun sarımsak kürünü biliyorum da soğanı bilmiyorum Aynen salgın var artık zaten havalarda soğudu parka bile götürmüyorum
(2,298 puan) tarafından
Soğanı suda haşladım ayağının altına koydum çorap ta giydirdm
(262 puan) tarafından
Tmm cnm denerim sagolasin
0 oy
(973 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bizde günlerdir perişanız iki küçük hasta oldu kızım hasta olduğunda çok kötü oluyor dün sabah götürdüm kızımı maalesef hiç iyi bir doktor değildi hocam kızımın durumu kötü ciğerlerine inmiş ben kızımı biliyorum daha önce bir kaç defa oldu yoğun bakıma alıyorladi ilerler tekrar getirmek zorunda kalırım dedim kabul etmedi birde üstüne çorap giydirin ılık şeyler icirin iyi bakın dedi çok sinirlendim ben çocuğuma dört dörtlük bakıyorum onda sorun yok dedim birde üstüne ilaçlari yazmış eczaci veremedi eczacı bile bu doktor bugün bizi çok yordu sürekli yanlış ilaçlar yazdı dedi akşam tekrar götürdük çok şükür iyi bir doktor vardı bakar bakmaz hemen astim atak tedavisi yaptı ciğer filmi çekti dediğim gibi ciğerlerine inmiş çok şükür bugün daha rahat 
(1,248 puan) tarafından
Kizz doktorun adı ne :))) banada öyle doktor denk geldi
(973 puan) tarafından
Valla bacım adını bilmiyorum türbanlı genç bir kadın çok öfkesindim eve geldik kocama dedim herhalde pandemi döneminde mezun olmuş bu doktor diye
(2,298 puan) tarafından
Geçmiş olsun size de üzüldüm ya.cocukalr hasta olmasn
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Çarşamba günü gittim bende kusma vardı çocuklar hep kusma ateş öksürük vardı 
(2,298 puan) tarafından
Bizimde öksürük burun tıkanıklığı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 439 göst.
23 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 452 göst.
0 oy
0 cevap 74 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,935 puan) tarafından soruldu

406,178 soru

12,177,720 cevap

36,667 kullanıcı

...