0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından
Bebegim yalanci emziği almıyor. Ne gelirse emiyor kendi elini vs ama bir türlü emziği aldıramadım. Nasıl alışır 2 aylık kendisi. Ne yaparsam alıştırabilirim.

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Vallahi tutmayan bebe tutmuyor bacım ben neler yaptım tutmadı benimde kac tane emzik aldim hepsini şimdi oyuncak niyetine kullanıyor tutmadı hiç :D

-Reklam-
0 oy
(2,799 puan) tarafından
Benimkide tutmuyordu meme verir gibi pozisyonda tut emziği ver yavaşça onu göğsüne yaklaştır hafif salla annem bu yöntemle alıştırdı bebeğimi şimdi alıyor hemde baya istiyor sürekli
0 oy
(1,269 puan) tarafından
Bacım topa tutarlar burda bende yolu var da :D
(1,125 puan) tarafından
Neymiş kız merak ettim :)
(1,269 puan) tarafından
Tatlıya batirirlar bizde emziği tutsun diye  annem anneannem öyle yaparmış 3 4 kere
0 oy
(804 puan) tarafından
10.ve son emziği tuttu bebeğim. Bips yani. Önce avent aldım sonra wee sonra nuk ve dandirik bir marka hepsini maksimum 4 dk tutup emmedi öğüdü. Sonra son dedim başka da almam bips aldım ve tutuyor. Tabii canı isterse zorlamıyorum ama arada hayat kurtarıyor 
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Pekmez sürdüm recel sürdüm öyle verdim 
0 oy
(88 puan) tarafından
Benim yeğenim de tutmuyordu her bebek her emziği almiyo en pahalısinida aldık ama o en ucuzunu emdi her emziğin sertliği falan farklı bizimki alıştı kardeşim nefes aldı sürekli memede durmak istiyodu yoksa
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Neden zorla alışsın istiyosun yaşına gelince de zorla bıraktıriyorsunuz zorlama bence
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Emzigi canim ilk ayda alistirrabilirsin anca. Artik gec keyfi isterse alir. 
0 oy
(504 puan) tarafından
Eğer kolik değilse tutturmayın emzik sonradan bıraktırmasıda zor oluyor. Ve aşırı derecede bebeklerin damak yapısını bozuyor.
0 oy
tarafından

Bir yolu yok onun canım ben bebeğime verdiğim an tuttu iki aylık kızım da bir aylıkken tutmuştu ama bıraktı sonra ne yaptıysam istemedi

Yani tutmayan tutmuyor yorma kendini 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 53 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ikizlerin-annesi (364 puan) tarafından soruldu

411,511 soru

12,388,030 cevap

43,621 kullanıcı

Kategoriler

...