0 oy
50 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,952 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar 

Bebeklerimi emzige iyice bağlanmadan bıraktırmak istiyorum sizin cocuklariniz nasıl bıraktı? 18 aya geldiler yani daha sonra daha zor olacak gibime geliyor ve şuan konuşma açısından krizleri yonetbilme, diş yapilari bozulmamasi için derhal biraktirmak istiyorum.

4 Cevaplar

0 oy
önce (338 puan) tarafından

2 çocuğum var emzik biberon asla kabul etmediler:/  hiç bilgim yok 

önce (2,952 puan) tarafından

Ah ah etseler bı hal etmeseler :)) emzik güzel ama küçükken artık pek hoşuma gitmiyor bu durum. Biberonlari biraktirdim şükür de. Aslında şuan çok akillilar çabuk kavriyorlar sanki.

-Reklam-
0 oy
önce (1,140 puan) tarafından

Ben emziğin ucunu kestim verdim canım bir daha ağzına dahi almadi 

Ay öyle birşey yapsam ağlarsa bidaha emzik aldırır mı acaba diye de korkuyorum her emziği de kabul etmez çünkü bı cesaret yapsam :)))

0 oy
önce (1,502 puan) tarafından

Oğlum 7.ayda emmeyi bıraktı sonra birden emziği de atmaya başladı bende fırsat bu fırsat diyip bir daha çıkarmadım ortaya o şekilde kendi kendine bırakmıştı 

0 oy
önce (495 puan) tarafından

Canım benim oğlum 2 yaşında bıraktı ama ben sadece uyku geçişlerinde veriyordum gün içinde sürekli emzik isteyen bı bebek değildi uyku saati gelince emzik alırdı 2 yaş doğum gününde oğlum bak mum ufledin artık biraz büyüdün emzik de annesinin yanına gitti sen buyudugun için o da annesini özlemis gitti artık dedim inandı bikac kere sordu aynı seyi söyledim sonra unuttu :)

Ay bizim de bukadar kolay olsa bı cesaret baslyacagim artık krizler krizler bakalım nabcaz :)) bende öyle alistirdim aslında ama babası ağlayınca filanda verdi ara ara istiyor gene vermiyorum ama nabcaz bakalım.

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 173 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (2,795 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 201 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zeynepagd (436 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 66 göst.
0 oy
1 cevap 46 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 1111 (357 puan) tarafından soruldu