0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (81 puan) tarafından
Kızlar mahallede çoğu kişi sünnetçi çağırmış eşim de (herkez aynı sünnetçi ye yaptırurmis ) bikac arkadaşım da sünnetçi ye yaptırdı ama bn hastanede olsun diyorum eşim de sünnetçi çağırıp evde yaptıralim diyor siz olsanız ne yaptırır miydiniz

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sünnetçide yaptıracağim inşallah :)Allah nasip ederse biz tr e gelip sünnetçide yaptırmayı düşünüyoruz eğer bir oğlumuz olursa tabi

(81 puan) tarafından
İnşallah cnm bnde kararsız kaldım
tarafından
2 eltımın oglu bıde yegenım var ucude 6 yasında 3 nude gordum. 1 sunnetcı diğerleri hastanede sünnet oldu. Sunnetcide olan resmen usta elinden çıktıgı belli.
(81 puan) tarafından
Burdaki herkez görümcem de dahil hep ona yaptırmış lar eşim de yaptıralim diyor
tarafından
O sunnetçide cok meshur yani bınlerden bahsedio . Hep eskiden sunnetci vardı catır catır yapmışlar işte. Benim fikrim ben sünnetciyi daha usta buluorum
-Reklam-
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Canım öyle yanlış kesilen çok var sakın yani yetkili bir hastanede yaptırın hem çocuk daha az aci duyar ona göre doktor ilacını herşeyi i verir bence sağlık bu önemli bir konu 
(81 puan) tarafından
Bnde öyle diyorum eşime bizde kararsız kaldık
(2,220 puan) tarafından
Benimde oğlum var canım eşimde üniversite hastanesinde çalışıyor sünnet yaptıracağım zaman canım önce doktorları araştıracağım gerekirse özel hastanede yaptıracağım bence sakın canım eski çağlarda yaşamıyoruz ya hastanelerde lokal anestezi var ilaç geliyor serum bağlıyorlar neden acı cektiresin bebeğine
0 oy
tarafından
Sağlık söz konusu kesinlikle tam teşekküllü Bi hastanede yaptirman gerekir yanlış yapılan sünnet operasyonu çocuğunun tüm geleceğini etkileyebilir
0 oy
tarafından
Ben asla evde yaptırma taraftarı değilim.  3 5 fazla olsun ama daha stabil bir ortamda olsun 
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Eve geliyor çoğu doktor kuzenim eve gettrdi iğnesi vesairesi hep evde yapıldı benm oğlum hipospadias li olmasa idi bende evde istiyordum 
0 oy
(535 puan) tarafından
Ben hastanede yaptirdim iyi ki öyle yaptirdim steril ortamda yapıyorlar ama üst komşu evde yaptırdı cocugu enfeksiyon kapti
0 oy
(702 puan) tarafından
Canım devlet veya şehir hastanesinde çocuğu senden alıyorlar sünnetini yapıp getiriyorlar sen yada babası yanına giremiyorsunuz ama özel bi yerde yaptırırssn anne babada yanında oluyo çocuk kendini güvende hissediyor, bunada imkan yoksa sünnet yapan kişi işin ehliyse neden olmasınki evde olması en konforlusu bence
0 oy
tarafından
Tabi ki hastane daha gecenlerde bir cocugun organina zarar vermis sunnetci geri donusu olmayabilir diyordu. Bu riski goze alamam
tarafından
Haberlerde vardi
0 oy
(13,661 puan) tarafından
Daha bı kaç ay önce burada sünnetçinin fazla kestiğini okumuştum ne gerek var ev de sünnete en iyisi doktor tabiki
0 oy
(155,422 puan) tarafından
ben ve esim oyle cesaret edemeyiz hastane de cocuk cerrahi dr yaptirdik
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Bız özel bir klinikte doktoru eve çağırmıştık biraz fazla ödüyorsun hemşiresiyle birlikte gelmişti yapmıştı evde 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 98 göst.
19 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bahar59450 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 235 göst.
1 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zhramt (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,651 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Aslıs (13,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 334 göst.