+1 oy
1,010 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Geçen Annemlerin mahallesinde oturan arkadaşımla karşılaştık Bayağıdır görüşmüyorduk beni gördü aşırı abartılı tepkiler verdi Ay ne kadar değişmişsin evlilik seni bozmuş tarzında Hani surat olarak fizik olarak o şekil konuştu Ama ben kendimde o kadar bariz bir değişiklik göremiyorum bana biraz abartmış gibi geldi gerçekten fark edilecek kadar bir değişim var mı

(YAPTIGINIZ BOŞ YORUMLARDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER  GEREKLI CEVAPLARI LUZUMLU KISILERDEN ALDIM)
notu ile kapatıldı: Haklı veya haksız platformda kaba söz içeren veya tahrik edici içerik paylaşmak yasaktır. Aksi taktirde yaptırımla karşılaşmak zorunda kalırsınız. Eğer kurallara aykırı mesaj yazılmışsa uyarı butonuna basarak bizlere bildirmeniz yeterli.

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynısın birde hamilesin olacak o kadar 
tarafından
Aynenn oylee canimm  .
tarafından
Bekarken 50 kiloydum , doğum yaptıktan sonra ilk görenin cümlesi ne kadar kilo almışsın.  Sanki keyfimden aldım. İnsanlar illa eleştirecek, sanki benim gözüm yok görmüyorum kilo aldığımı
tarafından
Yanii insan kendini bilir sonuc olarakk vucudum odemli falan şiş  her yanim bunlarin ben de farkındayım  . Kalp kıriciydii konusmasi ve yersiz di bence .
tarafından
Evet saçmalamış
-Reklam-
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Kıskanmış ap acık. Yuvanda mutluluğun daim olsun güzel kadın.

O arkadaşcık da dönsün kıllı ***..üne baksın.
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Aaa ben görmedim resmi

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 1,053 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 242 göst.
0 oy
20 cevap 767 göst.
1 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu