Selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah. Ben eskiden üyeydim ama düşük riskim olsuğu için 2ay hastanede yattım çokk şükürler olsun ki, o kötü anlar bitti.
Kızlar eltimin kızı 8 sınıfda okuyor yani o kadarda küçük değil.Okullarında erkekler kavga etmiş bir birlerini kaldırmışlar eltimin kızı da sınıfda oturuyordu teneffüsde iki kişi kavga edip masayı devirdiler diğeride istemeyerek eltimin kızının beline tekme atmış çoçuk ağlamış müdür öğretmen gelmiş o iki öğrenciyide okuldan atacaklarmış zaten ikiside hep müdürden uyarı alıyordular. Eltimin kızı okuldan geldiğinden sonra ağlıyor annem belim ağrıyor diye eltimde su koydu şişlik vardı. Sonra o halde kursa gitti eltin dersden kalmasın diye gönderdi. Geldiğinden beri oturamıyorum gözleri doluyor eltim yada eşi öğretmeni bile aramadılar hastaneye bile götürmediler derslerinden geri kalmasın diye yarın okula gönderecek ama çoçuk yürüyemiyor bile. Acaba ciddi bir hasar olmuşmudur gerçekten çok endişeleniyorum kendi kızıma olmuş gibi ama eltimler bir şey yapmıyor. Yarın dinlensin okula gitmesin desem yalnış anlarlar diye diyemiyorum ama hastaneye gitseler iyi olurmu benmi söylesem acaba? Çünki onların bir şey yapmaya niyeti yok. Sizce ciddi bir şey varmı şişde vardı okuldan geldiğinde