Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Doğum sonrası kendini suçlama ve pişmanlık
0
oy
268
göst.
2 Kasım 2022
Diğer
kategorisinde
Bimuallime
(
79
puan)
tarafından
soruldu
Ben 9 ay evvel senelerce beklediğim bir doğum yaptım ikimizde sağlıklıyız şuan bin şükür ama sezeryan doğum sonrası benim için çok zordu öncesinde suni sancı aldım açılmam iyidi ama bebek kanala inmedi 7cmken doktorların bebeğin kalbinde taşikardi olduğunu söyleyince sezeryanı kabul ettim bir saat daha bekleyelim emek verdik deyince bu sözü duyunca bebeğim içim beklemedim ve ameliyata alındım bu süreçte biraz bilmemezlik biraz şanssızlıkla birleşince içimden hala atamıyorum hep düşünüyorum ortam o kadar kötüydü ki bilmediğim kişiler erkekler 10dkda bir 5 kişinin muayene etmesi ailemim yanında olmaması satlerce beklemem 4 ay boyunca sürekli mastit olma sezeryan dikiş yerlerimin açılması enfeksiyon kapma yarama sürekli iltihap atma Yalnızlık Bunlar Ben de birleşince travma etkisi yarattı hep o bir saati düşünüyorum Kabul etseydin bunları yaşamamazdım diye Ben bunu atamıyorum bir psikiyatriden yardım mı almalıyım
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
2 Kasım 2022
Seyhan
(
2,769
puan)
tarafından
cevaplandı
Yaşadıklarının hepsini 8 ay önce ben yaşadım Sezeryan doğum yaptım kendi isteğimde Çünkü vajinismus hastasıyım ilk bebeğim tecrübesizim hayatımda hiç çocuk bakmadım annem vefat etti yanıma kimse gelmedi 15 günlükken kalktım evimi temizledim hiçbir pişmanlığım yok benim için de bebeğim için de en iyisi buydu bu şekilde kendimi daha güçlü hissediyorum kimse bakamaz edemez dedi ama ben herkesten daha iyi baktım psikolojiyi bozacak kadar kötü bir durum yok zorunlu sezeryan olmuşsun ama ben güle oynaya oldum pişman da değilim
2 Kasım 2022
Bimuallime
(
79
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın canım Başın sağ olsun bu arada çevredekilerin baskısından düşüncesinden herhalde fazlaca etkilendiğim için ben de böyle düşünüyorum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
2 Kasım 2022
Cansu. Murat
(
302
puan)
tarafından
cevaplandı
Psikiyatrilik bence bisy yok çok takilmasaniz bence boyl şeylere kimin hayatında herşey yolunda oğlumda 4 4 Luk doğum oldu kızımda 35 . Haftada 8 cm açılmaya ramen doktor gelmedi sancı odasında hemşire ite ite dogurttu o kdr saat çektiğim sancı bebeğim eksik bisy olacak korkusu doktorun gelmemesi ve bebeğin kalbi yavaşlıyor diye sezeryana alalım demedi eşimin reddetmesi vs vs sonrası eşimle doktorun tartismasi geç geldiği için tutanak tutulsun diye koridordan bağırma sesleri bebeğimi 1 saniye gorup kuveze götürmeleri ya daha neler neler hayat bu çok pişmanim o doktorun burnundan fitil fitil getirmediğime 9 aydır ona yazmamamak için kendimi zor tutuyorum bazı şeyler gelmiyor hayata bu kdr negatif bakıp zindan etmeyin yaşam alanınızı ya bebeğiniz o 1 saat içinde karninizda ölseydi şuan Allah korusun 9 ay oldu bebegimi kaybedeli dicektinz yaşadıklarınz kolay değildir ama salmayin kendinizi bu kdr :)
2 Kasım 2022
Bimuallime
(
79
puan)
tarafından
yorumlandı
Geçmiş olsun size de daha beterinden korusun Rabbim evladınızı sizi boşta kalmaktan biraz da herhalde sürekli hatırlıyorum aslında herkes yaşıyor böyle sadece hani ben aşırı abartıyorum düşünmeden edemiyorum
2 Kasım 2022
Bimuallime
(
79
puan)
tarafından
yorumlandı
Ve biliyor musunuz çocuğumu 5 dakika içinde aldıklarında kakasını yaptı Karnımın içinde suyum az diye zaten doğuma alınmıştım
2 Kasım 2022
Cansu. Murat
(
302
puan)
tarafından
yorumlandı
Nasip diyip üstüne çizik aticaz mecbur çocuğunuz iyimi sağlıklımi yanınızdami en önemlisi rabbim o hastaneden sizin kucaginizi dolu cikardimi gerisi boş inanki çocuğumun doğduğuna sevinemedim aldılar gittiler kuveze doktor hem geç geldi hem de eşim tepki verdi diye bagrindi beni dikerken eşimin dedikodusunu yaptılar ben doğumun verdiği sersemlikle sustum ama şuan keşke bırak beni başkası diksin elleme beni utanmiyomusun hem geç geldin hemde eşimi kötülemeye demedigimi orayı ona dar etmedigime o kdr pismanimki bebeğim mos mor doğdu haznede çok bekletildiği için malesef geldi geçti işte
2 Kasım 2022
Bimuallime
(
79
puan)
tarafından
yorumlandı
Kiyamam zor olmazmi hiç elbette canimizdan biriciklerimiz bizler dayaniriz ama onlara da bişi olmasın Allah korusun canım doğum anında ne yapaktınki insanın aklina gelmiyor balim azarliyolar biliyorum annemle banada yaptilar niye dedim sikayetlenmedim ama o an insanin aklina bunlar gelmiyor iste derdimiz baska oluyor
3 Kasım 2022
Cansu. Murat
(
302
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle maalesef canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Kasım 2022
Prenses 67
(
676
puan)
tarafından
cevaplandı
Gel sarılıp ağlayalım o kadar bensin ki
2 önceki yorum göster
2 Kasım 2022
Bimuallime
(
79
puan)
tarafından
yorumlandı
Anlıyorum canım geçiyor dimi ama hep zihninde kalıyor silinmiyor keşke hep güzellikler kalabilse insan bebeğine bile bakamıyor ben aramdaki o bağ oluşamadı dye düşünmüştüm emmiyordu da insan bi yandan can acisi bi yandan evladina yetememe ama sağlıkli olsunlarda
2 Kasım 2022
Prenses 67
(
676
puan)
tarafından
yorumlandı
9 ay oldu canım hala yanar bugün bı aradasim dediki sen dogurmadin ameliyat oldun diye yani seni anlicakta yok bende o bağ olurlsmadi ten tene temas yapmadık diye düşünüyorum hep alicak hakkımız olsun ahiretten
2 Kasım 2022
Bimuallime
(
79
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynı zamanlarda doğum yapmisiz doğurmadında ne demek terbiyesizlik o boşver onu sen kuzum evet bende öyle dusundum temas olmayınca sezeryan annesi olmak daha zor acılara raģmen bebeğe bakmak kendini yetmeye calismak
2 Kasım 2022
Prenses 67
(
676
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte seni bı çeken anlar normal dogurunca acıları o an diniyor ama bizim acılarımız yıllarca kalıyor izi ile
3 Kasım 2022
Bimuallime
(
79
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle balim ama saglik olsun ne diyelim geldi basimiza
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Kasım 2022
Zenit
(
3,486
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben de çok zor atlattım bunu,tam olarak aynı değilse de benzer bi durum yaşadım, uzun süre kendime gelemedim.. Her şey Allahtan, başa geldi oldu bitti napalım kısmet. Artık önüme bakıyorum.
2 Kasım 2022
Bimuallime
(
79
puan)
tarafından
yorumlandı
Geçmis olsun canım tabii ki Rabbimin takdiri güzel yönden bakmak lazım bende aşmaya çalışıyorum ilk başta barışmam lazım bu durumla farkındayım yoksa atlatamıycam basit bir sebeb belki ama bende zor aşan biriyim bunuda asicam insallah teşekkür ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Kasım 2022
Mathselin
(
461
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay şuan kendi yaşadıklarımı okudum sanki saatlerce sunu sancı çektim ıkınmam geliyordu ama doktor ıkınma bebeğin içerde kalır diyordu en son dayanamadım kendimi sıkmaktan alın bunu benden diye yalvardım. Bebek ilerlemiyor annede sezaryen istiyor diyip aldılar. Kedimi hep normal doğuma odakladım 4 aylık bebeğim kendimi ne anne gibi nede doğum yapmış gibi hissedemiyordum beni kestiler aldılar. Odaya gittim elime bir bebek verdiler bu senin diye :( çok kötü bir pisikoloji sanırım ömür boyu atamıcam üstümden
4 önceki yorum göster
2 Kasım 2022
Bimuallime
(
79
puan)
tarafından
yorumlandı
Keşkeler silinmez ki zihinden gülüm ortam her şey daha farklı olsaydı Tabii ki Bizimki de farklı olabilirdi belki bir de en başta Doktora da güvenmek önemli Ben de güvenememiştim yani
2 Kasım 2022
Mathselin
(
461
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben iyi doktora denk gelmedim vallahi. Zaten hangisi doktordu onu da anlamadım
2 Kasım 2022
Bimuallime
(
79
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende canim güvenemedim hiç oldu artik
2 Kasım 2022
Mathselin
(
461
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öle genede çok şükür sağlıklı bebeklerimiz
2 Kasım 2022
Bimuallime
(
79
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen kuzum saglikla kavustuk bin şükür
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
1
cevap
96
göst.
Özgüven eksikliği ve kendini suçlama
3 Temmuz 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Fatmahani
(
87
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
238
göst.
İşyerinde laf çıkartma suçlama cvbim ne olmalı
25 Mart 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Alyakus
(
2,540
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
12
cevap
395
göst.
Bir anlık öfke, sonrası pişmanlık...
3 Temmuz 2023
Diğer
kategorisinde
242819
(
983
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
5
cevap
168
göst.
Konuşmaların Ardından Gelen Pişmanlık Hissi Neden Yaşanır?
12 Şubat 2025
Aile & Aşk
kategorisinde
hanimeli
(
613
puan)
tarafından
soruldu
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri