0 oy
1,527 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bahsettiğim kişi eşim

Bizim banyonun kapısı girişe açılıyor üç katlı aile binasında oturuyoruz bende çok yorulmuştum duşa girdim ama Kendi bornozumu alacakken yalnışikla eşimin havlusunu almışım ikisi de beyaz banyoya girerken farkketim kaynım ve eşi sigara içiyorlar ve genelde girişte içerler eşimin havlusunu tüm vücuduma sardım omzuk açık kaldı sonra önce kapıyı Aralıkli açtım kimse var mı diye kimse yoktu banyo kapısıyla evimin kapısı yan yana bilmem anlatabildim mi duştan çıktım kendimi içeri attım eşim beni görmesiyle gözü fırladı bana kullandığı sözcükler şunlar lan gerizekalı misin senin ecdadını ben burası kerhane mi kafanı kopartirim dedi bende ne diyosun sen dedim neyse direk buz gibi odaya geçtim ağladım çok ağır sözler saydı çünkü sonra salona geldim dedim ki Zaten biri orda olsaydı ben o şekilde çıkmazdim kimse yoktu bende hemen içeri geçtim dedim nazlı bidaha olmasın dedi dedim ki sen bana kullandığın sözlerin farkında mısın seni öyle görünce beynim durdu dedi

İnsanca söylersen anlardım dedim

Şimdi ne söylerse hiç CEVAP vermiyorum küstüm konuşmuyorum

SİZCE kim haklı kim haksız 

29 Cevaplar

0 oy
(10,844 puan) tarafından
Aslında banyo sorunlu olduğu için senin banyoda giyinip çıkman lazım eşin haklı gibi ama eğer çok kiziyorsa banyonun kapısını iptal edip içerden açtırması lazim
-Reklam-
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Biraz abartmış ama sinirden söylemiş kız banyo o kadar olay olmuş ki kimse eşinin söylediklerini umursamamış valla güldüm hakkını helal et: D
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Ay evin şekline bak şok oldum. Hepinizin banyosu da böyle kapının dışında mi. Ayrıca esin haklı ama sözleriyle kendini haksız duruma düşürdü sende kusmekte haklısın ama bence de bu şekilde aşırı dikkat edilmesi gereken bişey ya 
tarafından
Hepimizin banyosu bu şekilde canım
0 oy
(116 puan) tarafından
Yani kaynin evdeyken havluyla çıkman doğru değil ne olursa olsun eşin yerine kaynin olabilirdi ordaki bu tür durumlarda dikkat etmelisin canım .hem ne olcak ha eşinin ha senin bornozun ... Evde birileri varken ben banyoda giyinirim asla birnozla çıkmam ..

Eşin biran öyle görünce  ağzından ne çıkmış bilememiş 
tarafından
Evde kimse yoktu ki
0 oy
tarafından
Yani su gordugum sey o kadar sacma ki. Kocan bosuna cemkirmesin oZel hayatina bu kadar duskunse evin icinden banyoya bi kapi acar bu disari acilan kapiyi da kapar bi asma kilit bisey vurur olmadi doker betonu biter gider. Bu nasil sacmalik banyo ortaliga aciliyor. Bence o da az kendini sorgulasin boyle bir ev duzeniyle seni orda tutuyor.
tarafından
Yorum yapmama gerek kalmadi asko. +++
0 oy
(1,382 puan) tarafından

Omzu açık duştan çıkmış olmak ve kerhane bağlantısı cidden çok saçma kafanı kopartırım ne demek madem öyle banyonun yerini iptal etsin 

Cinayetler de bu tip sinirden oluyor canım sinirdense kendine hakim olsun 
0 oy
(11,925 puan) tarafından
O zaman götünü sıkacak calısıp seni banyosu içeride hatta ebebeyn banyolu eve tasıyacak o geri.zekalı
0 oy
tarafından
Ay çok kötü bir durum o ne biçim bir mimari o öyle. Içerden banyoya kapı açma imkanınız yok mu?
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Eşin kesinlikle hatalı ama baktığın zaman böylece bir yerde bornozla gidilmez banyoya. Kıyafeti içerde giyip çıkarsın sen de hatalısın bu konuda

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,184 göst.
0 oy
10 cevap 350 göst.
0 oy
16 cevap 1,171 göst.
0 oy
7 cevap 384 göst.
17 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,354 soru

12,413,099 cevap