Sizde de var mı pubg oynayan koca ? Çocuk gibi aynı bebek doğunca oynamayacakmış bebek doğana kadar oynuyor :D Bebek doğunca onunla oynayacakmış da :D
Kocam travian ve knight online hastasi. Bende Hayday oynuyrm sürekli :) ins ikimizde bırakıcsz cocuk olunca. Oyuna bagimlilik nedir iyi bilirim anliyrm kocani :D
Pubg oynamasından rahatsız değildim sadece yemek saatinde bile oyunun bitmesini bekliyordu yemek yemek için herneyse geçen aksam hem oynuyor hemde oradan sesli olarak evlenmeden önce oturduğu yerdeşi arkadaşlarıyla konusuyordu oyunda ve ordan densizin biri eşimin eskiden birlikte olduğu kadından bahsetti geçende burda post açmıştım yine o kadının konusu geçti kızdım bende hala ne diye gündem de bu kadın ne diye sana haber uçuruyorlar dedim sinirlendim 2 gündür bana tavır aldı trip yapıyor benim ona trip atmam gereken yerde öyle moralim bozuk ki zaten hastayım kafamı dağıtacak şeylere yöneltiyorum artık kendimi 2 gündür evin içince 2 yabancı gibiyiz sanki ben sucluymuşum gibi davranıyor hastayım ve yanıma gelip iyi misin bile demiyor ama hele bi hayırlısıyla doğum yapayım Allah ın izniyle bunların acısını fitil fitil çıkarıcam burnundan getiricem inşallah
Kusura bakma senin postla pek ilgisi yok ama gerçekten cok doluyum
benim ki kafa topu oynuyoo dogunca bizde birakcaz insss
Kocam tek değilmiş he.. türünün son örneği sanıyodum.. su an knight online oynuyor arada pubg hatta 1 hafta önce sürekli pubg birde konusuyo arkadaşlarıyla falan allahım evin ici nde konusturmuyo sus duyucaklar.. benim kocamın bildiğin oyun odası var bildiğin tam oyun kolik ..
Yalasan külliyen yalan :D bizimki de bağımlı deli gibi oynuyor bir kızım var 19 aylık hamileyim bide çocuğu uyur diyorum sabah erken ise gidecem uykum var yorgunum der bana kitler çocuğu. Ama gece 3 4 lere kadar pubg oynar bide bi iki sefer kızlarla oynarken yakaladım ağzına tukurdum sildi geri yükledi kaç defa bırakamıyor baktım olmuyor bende yükledim şimdi madem öyle bende oynuycam diyorum bazen birlikte 1 el oynayıp birakiyorz mantıklı bence boş bıraksam kızlarla oynasa daha mi iyi :)
Var var mesela şuan saat 1.36 oyun oynuyo pür dikkat :D
Benimkide oynuyo valla bidr diyoki sanada yukleyelimde beraber oynayalim diyo :))
Bnm esim oynamaz
Oturup üçlü pes atın siz :D
valla benim esim oynamiyor.ama senin esin bagimlisi olduysa bebk oluncada oynar .şimdiden biraktirnaya calis .bebek olunca esine ihtiyacin olucak
Benim eşimdeeeee :)) bebek odası olacak odada masa üstü pc var onu kaldırırz kocaman göeüntü kirliliği diyprum salona koyalım diyor saçmalama dşyorum yatak odasına koyalım diyor orda beşik olcak yer yok diyorum. En sonunda dedi ki tamam o zaman oda almayalım :) sinirden ağlıycaktım. Bebek olunca zaman bile olmayacak oynamaya dşyorum onada öğretcem diyor. Öyle bi sinşrleniyo ki yanına gidiyorum konuşuyorum duymuyo bile bıktım pupg den :)
Valla benimkide oynuyor kafayı yiyecek diye korkuyorum isi gucu pubg olmus :))
Benim esim oynyo bebek olunca oynanamam dedi hala oynyo cok sinirlerimi bozuyo artk gece gunduz oynuyo
İndirmeye yeltendi kafasını kırdım
1,489,065 soru
24,339,058 cevap
345,969 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın