0 oy
954 göst.
Diğer kategorisinde (1,163 puan) tarafından

Klavyedeki ilk 15 cümleye basın bakalım neler çıkıcak :DD

Tamam hayatım by byy Allah razı olsun canım benim yapıcam kesin bilgi yayalım lütfen destek 

Hahahahaha kime destek veriyom acaba :D:D

34 Cevaplar

0 oy
(2,200 puan) tarafından
A101 şok bimde Hep birlikte bu sefer tam bir ev kadını gibi yaşıyorum :( ay cok mutlu oldum inanki  cok uzuluyorum yorumları hem de istemedim  doguma az önce yine eski bir  

Cok komik oldu biraz uzun oldu ama komik olunca ellemedim :))
(1,163 puan) tarafından
Hahahahahaha koptum şuan :DDDDDD
tarafından
Allahım  yaaa klavye bile şok bim diyo☺☺☺
(2,200 puan) tarafından
Oda bisey mi burda iki gün önce menude bile bim vardi kiz hahah :)) herkes bim bim bim olduydu :))
-Reklam-
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Gidelim bence de durmazlarsa kalkıp gideriz off zorlandım yemeyecektim 1 hafta boyunca erdek te ;))))))))
(1,163 puan) tarafından
Hahahaha :)))))))))))
(5,936 puan) tarafından
Valla çıkan a bak ya .camis gibi yedim k.validemlerde 3 kg almıştım 6 gunde 3 gündür diyetteyim
0 oy
tarafından
Çok güzel bir anne atasözü der ki bu kadar zor değil mi ya da arama yapabilirsiniz merhaba ve bu yüzden 21 yaşındaki bir çocuğun.... Ordaki kelimeyi sevmedim bu kadar :) mantık fışkırıyor cümlelerdennn hahahh
(1,163 puan) tarafından
Hemde nasıl fışkırıyo :)))
0 oy
(1,029 puan) tarafından

Ama bu kadar uzun süre devam ediyor mu kendileri için bir araya geldi mi 

:Dkimisi iki gün önce kullandigim kelimeler kimisinde dün kullandim :)

(1,163 puan) tarafından
Hahahahahahahahaahhaaha
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Tamam askım benim biraz işim var sonra konuşalım diyen biri varsa o da beni takip etmesin diye düşünüyorum :)) saçma sapan işte 
(1,163 puan) tarafından
Hep öyle kuzum saçma sapan :))))
0 oy
(14,728 puan) tarafından

Tamam aşkım uyu aşkım benim de öyle oldu mu şimdi de çok geliyor bana patates kızartması bir kaç kişi kaldık değerimiz bilinmeli  :D

0 oy
(405 puan) tarafından

:D geliyor diye konuştu bende hasta kabul işlemleri için gerekli olan tüm çocuklar duymasın Yeni hayat

0 oy
tarafından
Evet canım ya değişiyor vakla nasılsın merhaba ve bu huyuna bayılıyorum ya da arama yapabilirsiniz nasılsın nasılsın bir şey yok ben kırılmadım konu kapanabilir sorun yok bende yapamam diyenler seri ilanlar nasılsın
tarafından
Seri ilanlaaar hahhahahh :D en az benimki kadar mantıklı klavyen bebbeğim :D ;D
tarafından
Heheheh bu akkıkı akkıkdız telefondan ne beklersin ki ☺️☺️☺️ bir bizim kadar olamıyorlar
0 oy
tarafından

Bugün yemekte olduğuna ikna etmeye karar verdim mecburen öğrenecek değiliz ama neden böyle şarkı söylemek vs bekliyorum arkadaşlar tarafından çekilen şut

( şut ne alaka anlamadim:D)
0 oy
(704 puan) tarafından
Nerdn girioz o cümlelere
0 oy
(877 puan) tarafından

Tm ömoşm merhaba ve ben ne kadar şanslı bir kadın olduğumu bir kez daha anladım ki ben de seni çok seviyorum ömoşm bu gece yine öylee tatlı tatlı uyuyodunn varya öpmemek içib kendimi zor tutuyorum kendimi çok yalnız hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum kendimi çok yalnız

Kız bu neee neler çıktı şok oldum ömoşm kocam bu arada :angel:

0 oy
(19 puan) tarafından
Merhaba çok teşekkür ederim canim benim amin inşallah teşekkür ederiz canım benim inşallah cok sağol rabbim istediğiniz zaman sizede hayirlisiyla versin 

Bu çıktı valla:))
0 oy
tarafından

Tamam askim ben de esyalari hazırladım Kiz uyumadi askim dogru düzgün :D

Benim kiz hic uyumuyor ya:D:D

0 oy
(6,398 puan) tarafından
Salata salatayı yapmaya da devam ediyor mu acaba diye düşünüyorum ama bu sefer de ben
Degişik ksksksks
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Tamam kocacim iyi çok şükür hapşırıyor arasında mekik de öyle söylemişler yok benim ama çocuktan dolayı giremiyorum pek Kimler tarafından verildi ancak ne yazık Üzüldüm
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Hayrli  arasında daha önce kavuş yawruna hakknda hayırlısı olsun canim Hayrli doğumlar canım allahım yardımcısı olsn:))))(
0 oy
(2,698 puan) tarafından
Tamam bitanem napıyosun nasılsın merhaba size bsey merhaba size bsey sormak istiyorum ben bgün ishal olmuşumda önemli durummu sabahtan beri karnım çok aç ve susuz :D
0 oy
tarafından
Simdi da çok güzel geçti mi diye ama o bal gibi de bir şey yok canım bağlasan arasında daha önce hiç olmadığı kadar çok şey varki videoda arasında daha önce hiç 

Bu ne saçmalık yahu ")) 
0 oy
tarafından
Hayırlı Hayır canım bi sakıncası arasında daha önce düşünseydi kaç kez degistiriyorum arasında daha yeni
0 oy
(5,439 puan) tarafından

Evet cnm aynen malesef hem bozuluyor hem de yemeğe kattığı lezzet bu kadar zor olacağını düşünmedim ama mutluyum cnm ya üşüttün mü acaba havalar da malum :D:D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 488 göst.
16 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,192 soru

12,377,188 cevap