Hayırlı akşamlar oncellikle .. 5 yıllık evliyiz 4 yıldır hastanelere gidiyoruz .. hiç bir sıkıntımız yoktur herşey normal ama tiroid var bende haşimato prolaktin hormonum yüksek .. özel hastaneye gittik bir ay önce doktor dediki bize size iki ay süre veriyorum kilo vermeniz için yani ilk önce sağlık çok önemli dedi sonra gebelik ..
Hsg çekilmiştim rahim filmi yani hiç bir sıkıntı yok ..
Benim kilom 76diydi 71 indim
Eşim 104 kiloydu 95 kiloya indi
1 ayımız kaldı kilo vermemiz için ..tiroid icin ilacimi tozunu duzelltiler yani herşeyi yapıyoruz açıkçası .. birde kür aldım aktardan testere dişli aslan pençesi yani aktarci hamile kalmam için baya karışık kür hazırladı onu içiyorum akşam sabah aç karnına ..
Yani doktorumuz 2 ay sonra aşılama uygularız dedi herşeyiniz normal olursa yani hormon ve diyet konsunda ..evet yaşım 24 eşimin yaşı 29 ..
Birde hormonlarının değerini yazıyorum bir ay önceki değerim belki aranızda anlayan vardır bu konuda varsada çok memnun olurum başka ne yapabilirim .. evet Allah veriyor bize Allah yaratıyor elhamdülillah ama işte bize herzaman çabaliyoruz sabır çok önemli .. stres çok var bende elimde olan birşey değil .. simdik yazacaksınız stres yapma diye ama elimde değil .. sadece bu konuda değil yaşadıklarım. .. teşekkür ederim yazdıklarımı okudunuz benim için vakit ayırdınız Allah razı olsun ♥️
Hormon değerim
FSH. 6.97
İnsülin. 23.64
Prolaktin. 68.48
Lh. 7.89
Tsh. 8.79
Serbest T4. 1.31