0 oy
763 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sevdiklerinize sarılın bazen, ama öyle mutlu bir haber aldıgınızda yada bir hediye aldıgınızda değil bildiğin durduk yerde sarılın belki tamda o an senin sarılmana ihtiyacı vardır çok iyi gelir. .) 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Noluyo gı derler sonra :)) 
tarafından
Demezler :) kız
-Reklam-
0 oy
(1,818 puan) tarafından

Kız sapıkmısın diyip basarlarsa tokatı :D

tarafından
Oha nasıl bir evrendeyiz ya :D
0 oy
tarafından
Ben yaparım öyle şeyler tv izlerken kalkar gider sarılırım noluyo hayırdır der :))))))))))))) 
tarafından
He beklediğim post aferin çılgın kız :D
tarafından
Gelirler bazen bana gece uykudan bile uyandırırım sarılırken :))))
tarafından
Çünkü bir dakika sonrasına garantimiz yok değil mi.. Postuna çok içlendim nedense :)
tarafından
İçlenme kız sarıl ::)))))))
0 oy
tarafından
Kız mesleğin ne senin psikolog musun
tarafından
Yok canım mesleğin var mı merak ettim
tarafından
:) sanada değişik geliyor demi
tarafından
Yok ev hanımıyım canım ama nasıl desem neyse söylemeyim şimdi :D
tarafından
Sana değişik gelen ne canısı
tarafından
Aynen aynen :)))
0 oy
(4,664 puan) tarafından
Bn arada yapiyorum canim
tarafından
Demek ki güzel şeyler besliyorsun içinde :)
0 oy
tarafından
Valla ben Bi anneme babama kızıma eşime bide kendime sıkı sıkı sarılıyorum :) başkasına nedense içtenlikle sarılamıyorum.. 
tarafından
Onlar yeter canım zaten fazlası şımarabilir
0 oy
(5,435 puan) tarafından

Bi kaç kişi var yapabileceğim <3

tarafından
Senden eksik etmesin o birkaç kişiyi ❤️
(5,435 puan) tarafından
Amin cnm sağol güzel paylaşımın için..
tarafından
Sende sağol ❤️
0 oy
tarafından
Sen saril haber et bize hahaa
tarafından
Demek ki sevgisiz bir ortamdasın benden haber beklediğine göre. Sende dene arasıra iyi geliyor belki boş şeyleri takıntı yapmayı. Bırakırsın ne dersin? :)
0 oy
tarafından

Serçelerim :) senin kafadan ıstiyom ben ya 

Çok pozitif çok artı düşünüyosun :D 

tarafından
Olumsuz yanıma denk gelsem depresyona girersin  :D insan güzel düşünürse nefes alır canım yoksa hep dipte yaşarsın önemli olan çölün ortasında su görebilmek yada hayaledebilmek bu umut yaşatır bizi :)
tarafından
Doğru diyorsun canım aynen öyle
0 oy
(116 puan) tarafından
16 gün once babami kaybettim. Enfeksiyondan dolayi yogun bakimdaydi. En son gordugumde doya doya sarilip opemedim, doktoruma yazip babamin yanina girmemde sakinca var mi dedigimde fazla yaklasma dokunma demisti korktum sarilamadim ama nerden bilebilirdim onu son görüsüm olacagini. Ömrüm boyunca icimde kalan tek sey olacak sanirim. Sevdikleriniz yaninizdayken sarilin..
tarafından
Başınız sağol sun bende annemi kaybettim yogun bakımda elini tuttum ve seni seviyorum annecim demiştim oysa hiç öyle şeyler söylemezdim ne kadar geç kalıyor insan bazen sevdiğini söylemek için. Ben biraz içten severim söze çok az dökerim sevdiğimi.
(116 puan) tarafından
Sagolun, Allah peygamberimize komsu eylesin hepsini. Ben normalde hep soylerim o an da icimden geldi ama kendini cok hastaymis gibi hissetmesin moral olsun diye hep iyi olcaksin ben yanindayim seni birakmam gibi seyler soyledim. Dedigim gibi insan ne zaman son gorusu olacagini bilemiyor. Obur dunyada yine birarada oluruz insallah
tarafından
Amin inşallah canım haklısın ne zaman kime ne olur bilinmiyor geç kalmamak lazım...
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Ben sarılmayı sevmem :)
tarafından
Neden oysa sevgi sarılınca daha çok hissettirir kendini peki çocuklarına?
(3,454 puan) tarafından
O başka ona sarilmadan duramıyorum ya ben başkalarını kastettim mesela biriyle karşılaşınca falanda sarılmayı sevmem ama eşim ve oğlum başka onlarla hep sariliyorum
tarafından
Ha onu bende çok sevmiyorum sadece sevdiklerim ile özel bişey bu :)
(3,454 puan) tarafından
Anladım canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 265 göst.
4 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
0 oy
0 cevap 73 göst.
0 oy
3 cevap 216 göst.
3 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem19. (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,935 soru

24,393,612 cevap

349,492 kullanıcı

...