Biraz uzun olcak kusura bakmayın Eşim markette çalışıyor. Aynı iş yerinde kardeşi gibi olan bi arkadaşı daha var eşiylede ben çok yakınım. Ailecek sürekli görüşüyoruz. Neyse arkadaşım beni aradı bugün dedi iş yerindeki kızı işe bırakıyomuş benimki arada arada da eve bırakıyomuş uzak diye dedi. Allah Allah ne alaka dolmuş var ki işe genelde öğlen gidiyo hadi erken saat olsa dolmuş beklemesin yada kar kış olsa neyse soğukta götürsün diycemde ne alaka. Arkadaşım çok sinirkenmiş dedim sen eşinle kavga etme bi kız için rahatsızlığını dile getir sadece. İş yerine uğrarız bi gün beraber kızı görürüz dedim. Kız bekar bu arada. Benimle yaşıt. Telefonu kapatınca eşime sordum sen bıraktın mı diye. 2 3 kere akşam dönüşte bıraktım ama gündüz bırakmadım dedi. Bana niye söylemiyosun. Biri görse bana söylese s*****gibi kalıcam sonuçta haberim yok. Haberim olsa cevaplarını veririm ama dedim. Haklısın özür dilerim kız başına tek gitmesin diye şey yaptım dedi. Olabilir bende çalıştım iş yerindeki adama hiç kendimi bıraktırmadım dedim. Eşime abi giderken gelirken beni de alır mısınız diye kız sormuş. Sizce ne yapmalıyız arkadaşımla beraber iş yerine gittiğimizde.
Çok abartıyorsunuz ya. Gidin kızla konusunda kendinizi bir güzel rezil edin
Kızı değilde götüren kocayı sorguya çekmek gerek bence
411,987 soru
12,402,745 cevap
44,490 kullanıcı