0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından
17 aylık bebeğim ne versem yemiyor ağzından çıkarıyor çorbayı zar zor veriyorum ( diş, hastalık herhangi bir durumu yok şu an)

İki aydır böyle. Sizler bu durumu yaşadınız mı ne çözüm buldunuz geçici bir durum mu 

2 Cevaplar

0 oy
(5,202 puan) tarafından
Evet tipkisinin aynısını yaşadım,doğduğundan beri iştahsız bir bebekti zorla yiyordu bir yaşından sonra da ağzından yemek tükürme ve ağzında yemek bekletme huyunu çıkardı ve bu baya sürdü belki 1 seneye yakın canım ne yaptıysam bu huyunu bırakmadı az büyüdü aklı kesince zamanla geçti ve resmen beni kanser etti bu süreçte ama geçti sadece zamanla,şuan 7 yaşında 1. Sınıfa gidiyor çok zor büyüttüm kızımı 
(67 puan) tarafından
Gerçekten çok zor bir süreç sürekli stres oluyorum. Demek ki beklemekten başka çaremiz yok :(
(5,202 puan) tarafından
İnşallah seninki bu kadar uzun sürmez canım bilirim çok zor insanin sabrını zorluyor ama geçecek inan ,bide benimki birşey yemiyordu zayıftı millette AA ne zayıf bebek sen bu çocuğa hiç mi birşey yedirmiyorsun diyordu ben tam cildiriyordum
-Reklam-
0 oy
(435 puan) tarafından
Benim bebeyimde öyle diyorum sütten keseyim yer belki sonra korkkuyorum yediyi sadece meme onuda bulamazsa aç kalır sabır edecez mecbur

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 132 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ballılokma (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
0 oy
9 cevap 240 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
22 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu