0 oy
510 göst.
Aile kategorisinde (89 puan) tarafından

image

Kızlar halılar hediye geldi de sadece misafir odamda bir ay kullandım şimdi başka bir eve kiraya taşınacağım kiraya gideceğim evde bayağı küçük halılar orada kalacak yani yani sarılı kalacağına Ben de para ya da ihtiyacım olduğu için satmak istiyorum sizce beğenirler mi satılır mı ya hep karamsar düşünüyorum ama bilmiyorum size de bir danışmak istedim bide iki adet aynı desen halı sizce kaç TL diyeyim

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Resim yok canım 
(89 puan) tarafından
Abim ikisini 5 bine almıştı hediye olarak bir ay kullandım ya ama doğru ikinci ele giriyor bakalım hayırlısı olsun
tarafından
Abin hediye almış bence satma
tarafından
Hangi şehirdesin kuzum  bende evime halı almak istiyorum
(89 puan) tarafından
Ya doğru diyorsun cnm hediye ettide aslında paraya hem çok ihtiyacım var hemde kıtadaki ev aşırı küçük olunca kenarda kalacak bilmiyorum ya
(89 puan) tarafından
Cnm ben malatyadayim
-Reklam-
0 oy
(2,508 puan) tarafından
Fotoğraf olsaydı tahmin edirdik
(89 puan) tarafından
Attım cmm
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Halı güzel satılabilir benim de var satmak için koydum bir ara ama artık normal halı almıyor kimse herkes ince makinada yıkanabilir yazlık halı tercih ediyor ya bende evime onlardan aldım değiştirdim digerler kaldı öyle elimde 
(89 puan) tarafından
İnşallah satılır cnm ya aslında halı güzel de gideceğim ev çok küçük birde paraya ihtiyacım var bilmiyorum ya hayirlisi olsun sence iki adedine ne kadar desem
(3,148 puan) tarafından
Resimde bı tane var ama 250 300 diyebilirsin o krem gibi olana diğerini görmedim ama ikisine 750 falan yaz bence 600-700e verirsin
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Kız halı satılır mı at kenarda dursun eskimez kokmaz 
0 oy
(2,503 puan) tarafından
Kiradaymissin zaten bence halini satma küçük geliyor diye dusuncedeysen eğer halı alınacağı kalmadı artık herşey pahalı oldu evinde dursun 
0 oy
(10,930 puan) tarafından
Kız bacım köy sat nolcak bu zamanda 0 halı kaç para mis gibi tertemiz belli 200 yaz tanesine satılırsa satılır satilmazsa da bişey kaybetmezsin şansını dene en azından ama bence satılır 
(789 puan) tarafından
O biçim halı 200 mü ne güzel bir akıl vermişsin
tarafından
Kız ben halı örtüsünü 120 ye sattım 200 az ya
(789 puan) tarafından
Bende onu diyorum arkadaşa sanırım piyasadan haberin yok :)
(10,930 puan) tarafından
Aynen valla piyasadan haberin yok eksik dediysem artır bacım valla hiç haberim yok cidden ikinci el fiyatlarından :))
0 oy
tarafından
Yani artık 200 liraya tişört yok, öyle fiyatlar verirlerse satmayın sakın, artık hali falan almak çok zor, saklayın dursun taş gibi halılar, yok paraya gider, ilerde büyük eve çıkarsınız kullanırsınız mis gibi
0 oy
tarafından
Kaliteli gözüküyor ama desenini beğenmedim 1000 bin 250 filan
0 oy
(1,326 puan) tarafından
200 250 bence çünkü artık bu kalın halıları kullanan yok onun yerine makinede yıkanabilir var benim evimdeki halılar hep öyle birde çocuk olunca kimse uğraşmıyor bunlarla
0 oy
(789 puan) tarafından
Kız ne kadar da güzel halılar valla yazık değil mi satma bence kullanırsın elbet bir daha halı almaya kalksan ,10 katı fazla alırsın valla 
0 oy
(361 puan) tarafından
Ben olsam satmazdim gun gelir ihtuyacin olur ve her gun daha fazla artiyor fiyatu halilarin
0 oy
(7,443 puan) tarafından
Satma pisman olursun koy bi kenara akmaz kokmaz dursun 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 354 göst.
0 oy
3 cevap 114 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 261 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde Umutcuk (1,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 293 göst.
8 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu

406,515 soru

12,192,860 cevap

36,721 kullanıcı

...