0 oy
720 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

imageElleri sürekli böyle arkadaşlar 

image

19 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Tatlım yanlış anlama ama bu postu 3. açısın.  Hangimiz doktordan iyi bilebiliriz ki. Bi uzmana göstersen hem için rahat eder hem gerçekten birşey varsa önlem alınır 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bir terslik var gibi geldi ama fotograftan mi bilemedim 
tarafından
Doktora gostermedin mi hic
tarafından
Yok randevu tarihi bekliyorum
tarafından
Hiç düz duruyor mu peki hep mi bu şekilde ne bileyim böyle tut hafifçe düzelt bak bakiyim ağlıyor mu yoksa ses çıkarmıyor mu
tarafından
Arada düz farklı pozisyonlarda farklı yapıyor düzeltiyorum sesini çıkarmıyor
(6,437 puan) tarafından
Görümcem hemşirede epilepsi atağı da geçiriyor olabilir dedi
0 oy
(16,569 puan) tarafından
Sürekli mi böyle 
tarafından
Evet niye
(16,569 puan) tarafından
Doktora bı gösterin
(14,139 puan) tarafından
Bu kaçıncı post doktora gitmelisin diyoruz yine neden diye bize soruyorsun kırmak istemem ama doktora git artik
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Ortopedi uzmanından randevu alın rontgenle anlaşılır canım sürekli böyle ise kaynamasında sıkıntı olur, iyice kemikleşmeden göster
0 oy
tarafından
Canım defalarca attın resmi defalarca sordun. 

Lütfen doktora git uzun zamandir böyle sanırım. Biz ne olduğunu tam olarak bilemeyiz ama doktor sana daha net birşey der 
tarafından
Kız aşkolsun kötü ne dedim
tarafından
Yorumları oku değişik kullanıclar yorum yapıyor ayrıca17 kasım randevu aldım götürecemde ama yinede sorayım diyorum ya içime dert oldu
tarafından
Kız anlıyorum tabi ki içine dert olur ama ilk attığın bayağı oldu. Benim bile içime dert oldu. Ama biz burda ne desek doğru olmaz. Röntgen falan şart olabilir. Randevu na da bayağı var ya
tarafından
Hade ya peki 7 aylık bebek adım atarmı destekli tabi
tarafından
Atar canım benim kide bugün 7 aylık oldu yaklaşık 2 haftaeir destekli adım atıyor. Koltuklardan tutunup kalkıyor
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Normal doğum mu oldu
tarafından
Evet niye
(3,240 puan) tarafından
Doğumdan kalma olabilir en iyisi doktorun gormesi
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Hiç düz tutmuyor mu baştan beri mi böyleydi 
0 oy
(29,414 puan) tarafından

Bence götürün nedense normal gelmedi bana

0 oy
(2,768 puan) tarafından
Normal değil tabiki bekleme git doktora
0 oy
tarafından
Bu fotoğrafları 2.kez görüşüm ilkinde yazmadım ama götür mutlaka canım normal değil 
0 oy
tarafından
Eskı postlarına da baktım da sen sma dan mı suphelenıyosun? Akraba evlılıgı mı yaptın
tarafından
Evet akraba evliliği ama uzaktan akraba
tarafından
Evlenmeden test yapıldımı
tarafından
Nikahım yok imam nikahıyla evliyim
tarafından
Niye pekı?
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Bi röntgen çekilsin anlaşılır.
(3,370 puan) tarafından
Eğer kemik yapısı böyleyse, daha küçük, masajla düzelir. Zamanında gidin. Yaş ilerledikce masajla  kemiğin şekil alması zorlaşa bilit.
0 oy
(2,799 puan) tarafından
Aynı resme yazmıştım kardeşimde böyleydi diye ablacımmm sorun olduğunu sanmıyorum
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Canim benim kizim su an 9 aylık 6 aylık olana kadar boyle değilde genelde elleri yumruk şeklindeydi pek açmazdı ellerini yani eline birsey verince tutardı ağzına götürürdü falan ama normalde uykuda boş durduğu zamanlarda yumruk şeklinde tutardı 6 aylık olunca emeklemeye başladı gavas yavaş açtı ellerini adım atmaya gelince kizim2 aylıkken ayaklarının üstüne başar dikilirdi 3 aylıkken  en sevdiği şey ayakta durmakti 4 aylık  yuvarlandı hic sürünmedi 6 aylık emekledi ellerinden tutunca 4 aylıktan beri adım atiyo tabi o aylar   cok bilinçli yapmıyorlar bunu şimdi 9 aylık tutum kalkiyo koltuklardan sıralayarak yürüyor her cocugun gelişimi farklıdır kıyasla diye yazmadım yorumlarda sormuşsun o yüzden yazdım normalde ellerini acıyorsa bence sorun yoktur ama yinede dr göster için rahat etsin bebekler her sekle giriyo fotoğrafı tam o anda çekince pekte anlaşılır olmuyo dr daha iyi bakar soyler
0 oy
(253 puan) tarafından
Banada normal gelmedi canim kısa zamanda doktora gotur
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Bu kadar ay neden bı doktora götürmediniz neden ihmal ettiniz elinde terslik var bebeğin bakınca belli oluyor
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Arada yapıyorsa bilmem ama sürekli böyleyse sıkinti
0 oy
(1,811 puan) tarafından
Bacım bu kaçıncı post açışın kimse burda bilemez ki ne olduğunu neden doktora götürüyorsun ki kaç kezdir söylüyoruz sence normal mi ?? Çok rahatsın
0 oy
(789 puan) tarafından
Hep mi böyle birşey tutarken falan uyurken hep mi. Öyle 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 370 göst.
15 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 209 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gizemlibayan (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 253 göst.