+1 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Ben ,iki arkadaşım ve kuzenim şuan hamileyiz  

Kuzenimle aynı haftadayız diğer arkadaşlarım bende  1 ay sonra doğuracaklar  benimle aynı durumu yaşayan varmı  .

Çocuklarımiz kanki olacaklar

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Haberlesmis mydnz peki basta: D
(14 puan) tarafından
Yok canım  ne haberi sürpriz oldu hepimiz
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Valla hıcbırınden haberım yoktu ama eşimin akraba full yarışmışız resmen:)))) arkadaslarmlada hafta oynuyor coguyla bu ıyı bişey birbirimize fıkır alışverişi yapıyoruz
0 oy
(385 puan) tarafından

İki kuzenim de hamıle önde gıden bnm 18haftalgm bi oğlum var bu bellı degıl daha .. biri 16 haftalık kızı vardı bebıs bellı degıl . dıgerı 13 oğlu vardı oğlu olacak:)

0 oy
(2,156 puan) tarafından
Ayy çok isterdim. Kızım bir yaşında, şimdi bir hamilelik haberi alsam arkadaşlarımdan çok sevinirim. Arkadaş gruplarında tek bebek benim kızım:(
0 oy
(3,679 puan) tarafından

Ablamin doğumu ile benim dogumumun arasinda 1 gün var :D

(4,393 puan) tarafından
Annen hangi birinize yetişti peki canım ne zor olmuştur abla kardeş destek olur öyle durumda ya siz de ikiniz de o halde ondan dedim
(3,679 puan) tarafından
Benimki erken oldu canım ablamla aramızda 3 hafta vardı normalde annem ablama gitti o konuda fedakarlık yaptım eşim senelik izne çıktı 20 gün o baktı bana Allah razı olsun şuan oğlum 27 aylık ne annemin nede kayınvalidemin bir gram emegi yoktur oğlumun üstünde kendim büyüttüm tek başıma ve 15 dk mesafemde oturuyor ikisi de :)
0 oy
(3,308 puan) tarafından

Kiz kardesimle benim 2 ay var arada. Gurbetteyiz ve suan bebeklerimiz küçük. Sonrasi ne olur bilemiyorum. Saglikla alin kucağınıza inşallah.

(Seninki benimki olayına kendini simdiden hazirla )
0 oy
tarafından

En yakin arkadasimla bir hamileydim hep hayal ederdik bunu.. sürpriz olmustu ikimizede ama benimkinin kalbi durdu malesef Rabbim sizlerinkini sag salim kucaginiza almayi nasip etsin <3

0 oy
(9,618 puan) tarafından

Lise arkadaslarimla çoğumuz ayni dpnem dogurduk ama can ciğer olduğum tek bi arkadaşım var onunla aynı zamanda dogum yapmayı isterdim ama o şuan hamile benimkiler 30 ve 14 ayliklar o dogunca abilik ablalık yaparlar yine kanka olurlar bizim gibi çünkü ben arkadaşımla 2003 2004ten beri arkadasim o artık arkadaş değil kardeşim gibi,muhtemelen cocuklarimizda öyle olurlar :)

tarafından
Ben daha bir yaşındayken arkadaş olup şimdi çocuklarını büyüten var... Ben de 2 ay önce doğum yaptım. Duygulandım kız :) :(
0 oy
(637 puan) tarafından
İnanır mısınız arkadaşımla son adet tarihim bile aynı gebelikte ☺️
0 oy
tarafından
Ayy biz oyleydik üç çok yakın arkadaş hamikeydik eşim dalga geçerdi ucunuzu birden yürürken düşünemiyorum sürekli birlikteydik vala çocuklarımız arasında biriyle bir hafta diğeriyle bir buçuk ay var bir buçuk ay olanla kardeş gibiyiz çocuklarımız birkikte büyüyor tabi seneye Haziran'da bu arkadaşlık uzaktan devam edecek tayin var diğeri de darbesini vurdu ikimize gitti 
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Kuzenimle birlikte hamileydik 2021 8nisan ben doğum yaptım 20 Nisan o doğum yaptı
0 oy
tarafından

Evett çok güzel bir şey yaa. Aynı hastanede aynı zamanda doğduğum bir arkadaşım var. Liseyi bile beraber okuduk. Ben den bir ay sonra hamile kaldı. Eltim le de aynı zamanda hamile kaldık :D hepimiz doğurdurk çok şükür. Çok güzel bir şey cidden 

0 oy
(121 puan) tarafından
Benim arkadasimla doğum gunlerimiz aynı cocuklarimizda normalde ayni hafta ayni gun doğmasi gerekiordu ama benim oğlan erken davrandi aralarinda 5 gun var
0 oy
(706 puan) tarafından
Ben sadıcım ve iki tane kuzenim hamileyiz .dd
0 oy
(7,106 puan) tarafından
2 bebgim var abimin eşi yenge demiyorum küçük aynı zmaanlarda kaldık:)
0 oy
(5,964 puan) tarafından
Benle görümcem arasinda bir ay var ;)) 
0 oy
tarafından
Maalesef kızım tek kalacak çok üzülüyorum 
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Ben oğlundan önce düşük yaptım düşük yapmadan önce herkese söylediğimizde eltiminde o gün öğrendiğini öğrendik arkadasmn iki gün önce hamile olduğunu öğrendiğini biliordm benm meleğim düştü korona dan dolayı dediler onlarınki doğdu hemen arkasndan bende hamile kalmıştım aramızda iki ay var eltim arkadaşım la harikaydi
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Ablamla benim aramda 7ay var ablamın erkek benimkiskız yeğen doğduğunda bende ağlamazdı dalga geçerdik kesin benimki kız bu bende duruyo falan diye hakketten de kızım oldu yeğen anlamış gibi bende duruyordu bitek:))

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 333 göst.
0 oy
36 cevap 581 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Syma (839 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 487 göst.
19 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 438 göst.

412,384 soru