İki kuzenim de hamıle önde gıden bnm 18haftalgm bi oğlum var bu bellı degıl daha .. biri 16 haftalık kızı vardı bebıs bellı degıl . dıgerı 13 oğlu vardı oğlu olacak
Ablamin doğumu ile benim dogumumun arasinda 1 gün var
Kiz kardesimle benim 2 ay var arada. Gurbetteyiz ve suan bebeklerimiz küçük. Sonrasi ne olur bilemiyorum. Saglikla alin kucağınıza inşallah.
En yakin arkadasimla bir hamileydim hep hayal ederdik bunu.. sürpriz olmustu ikimizede ama benimkinin kalbi durdu malesef Rabbim sizlerinkini sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
Lise arkadaslarimla çoğumuz ayni dpnem dogurduk ama can ciğer olduğum tek bi arkadaşım var onunla aynı zamanda dogum yapmayı isterdim ama o şuan hamile benimkiler 30 ve 14 ayliklar o dogunca abilik ablalık yaparlar yine kanka olurlar bizim gibi çünkü ben arkadaşımla 2003 2004ten beri arkadasim o artık arkadaş değil kardeşim gibi,muhtemelen cocuklarimizda öyle olurlar
Evett çok güzel bir şey yaa. Aynı hastanede aynı zamanda doğduğum bir arkadaşım var. Liseyi bile beraber okuduk. Ben den bir ay sonra hamile kaldı. Eltim le de aynı zamanda hamile kaldık hepimiz doğurdurk çok şükür. Çok güzel bir şey cidden
1,492,790 soru
24,391,512 cevap
349,328 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın