Ben 21 haftalık hamileyim ve 21 aylık oğlum var eşim kaynanama gel dolapları sil ya ben görmek istemiyorum bu şekilde dedi oda tamam dedi neyse temizlikçi çağırırız demiştik en başta taa ben gebe kalmadan önce falan. Şimdide temizlikçi cagırmıolar. Kaynanam gelecekti ben istemiyorum acık ve net o kadının evıme girmesini istemiyorum şimdi beni suçlarsınız içinizden kaynanasını istemiyor diyen çıkar eminim ama benim kendimce haklı sebeplerim var. Kaynanam bana devam mı yan yana gelınce laf sokar ve canımı sıkar ben dayanamıyorum yok siz zamanında çocukla ilgilenmedınız yok işte mama veriyorsun çocuğun iştahını kapattın çocuk zayıf sanki yemek vermıosun her gün çocuğun tabağını görmek istiyorum bana fotoğraf atacaksın bitirince de ilgilenınce video çekeceksin telefonu uzağa koy sen ılgılen o çeksin ne demektir y ben oğlumun düşmanımıyım ??? Hamılelıgımı stressız sorunsuz yaşamak istiyorum bütün enerjımı düşüyor Bana ben gelicem dolabı sılerız akşam oğlun uyuyunca dedi sende yardım edersin tabakları veririm sen indririsin gibi bende görümceme yazdım hani temizlikçi tutsak iyi olmaz mı diye ben akşam zaten iş yapamam uyumam lazım gündüz de zaten çocukla ılgilenmem lazım onun bana ihtiyacı var en çok anneye ihtiyacı var baktım görümcem kaynanamı aramış bunlar kendi aralarında konuşup kaynanam da eşimi arıyor soluyor eşim de dayak mı istiyor sun sen dıo ? Döverim gibi kelimeler
Oğlum var . Asla gelinimin temizliğini yapmam. Kaynanamin yaptım evimin yaptım baktım ettim birde gelinin ayağına dönmem.
Annemi ara özür dile dıo ya Allahım
1,493,334 soru
24,399,891 cevap
350,045 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın