ben istemiyorum dedim ama eşimin ailesi büyüklerin ismi koyarlar ben istemedim birde darılıp küserler en sevmediğim şey
Daha cinsiyet belli değilken kayınbaba annemin ismini koyun kız olursa dedi. Kaynanam bekledi kendi ismini koyalım. Ama ismini biz koyduk onlarda isterse bir yerlerini yırtsın koymam yani. 9 ay karnında taşı onun için herşeyin en iyisini yapmaya çalış babasıyla. Ama onlar en uyduruk bir patik pijama alsınlar. İyiki ihtiyacımız yok olsaydı ne olurdu. Kesinlikle kimsenin ismini koymayın. Yaramazlık yaptı kızdın alınacaklar sonra.
Ben koydum ben koydum diyorum çünkü kimse koymami istemedi kızımdan önce iki kız torun daha vardı kimse koymamisti ben istedim koymayı eşim annesi ve ailesi başka isim köy gönlünden geçeni dedi gönlümden o geçiyor dedim ve koydum daha doğrusu annem dedi kaynana nişanlı iken kızları olursa adını koysunlar diye bende babaannem in adiyim bizim ailede gelenek yani
ben kayınpederinin adını koydum ama kendim isteyerek Allah razı olsun çok iyi bi insan hatta dedi kizim ben karışmam istediğin biseyi köy die ama ben koydum eşime bile demedi yani mehmet ismi mehmethan koydum
1,502,309 soru
24,529,520 cevap
359,916 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın