0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Kizlar 7 haftalk gebeyim  6 haftalk gittigimde dr küçük dedi iki kese gordu bebek yok icinde dedi 6 haftalktan kucuk dedi gec dollenmemi qcaba ama qdetim 1 hafta gecti test yaptim kipkirmizi cizgi cikti degerim 1000 cikti gec dollenme olsa boyle cikarmiydi bilgi verin lutfen

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bos gebelikte 11. Haftada kürtaj oldum.

Ne yolk saç vardı ne bebek

Kesinlikle biraz daha bekle,boş gebeliğin zehirleme.gibi durumu olmuyor zaten,belli bi süre sonra kanama başlıyor beta düşüyor bende öyle olmustu benim beta yarı yarıya düştü oyle kürtaj oldum ama hala diyorum acaba oluşma ihtimali var miydi.
(22 puan) tarafından
Anldm canjm hayirlisi olsun gec dollenmemi başka biseymi bilmiyorm gec dollenme olsa degerim okadar fazla cikarmiydi
tarafından
Beta ile cok alakalı olmuyor canim,ben adetim 6 gün geçince kan verdim 732,5 çıkmıştı xok da düzenli arttı en son 39000 olmuştu hatta ama boş gebelikti.
(22 puan) tarafından
Hayirlisi bakalm canim haftaya randevum var gecmi olur acaba erkenemi qlsam
tarafından
Bence daha iyi canim hem o zamana kadar görme şansın olabilir
(22 puan) tarafından
Aynn canim bekliyelim bakalm
-Reklam-
0 oy
(5,698 puan) tarafından
10 haftada duyan varmis canim bekle bakalım inşallah değildir 
(22 puan) tarafından
Insallah canim saolasin
0 oy
(4,054 puan) tarafından
Kese boyutu ne kadar 
(22 puan) tarafından
Evet canim
(4,054 puan) tarafından
Ben 6 haftalikken gittigimde sadece kese vardı üstelik hcg seninkinden çok yüksekti 7+2 de bebegi görmüştüm yani senin boş gebelik olma ihtimali şu an düşük
(4,054 puan) tarafından
Gec dollenme olmuş senin benim 4 haftalikken değerim yüksek çıkmıştı yine de sadece kese vardı
(22 puan) tarafından
Insallah oyledir canim cok tesekkur edrim
(4,054 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(562 puan) tarafından
Canım bende 5 haftalıkken gitmiştim kese vardı ama bebek görünmüyordu sonra hiç gitmedim 12 haftalıkken kanamam başladı hastaneye gittiğimde boş gebelik dediler hemen kürtaj oldum
(22 puan) tarafından
Anldm canjm cok gecmis olsn
(562 puan) tarafından
Sağol canım ondan 6 ay sonra hamile kaldım şimdi Allah bağışlasın 7 aylık bir kızım var
(22 puan) tarafından
Allah bagislasin canim insallah
(562 puan) tarafından
Amin canım çok sağol
0 oy
tarafından
Canım bundan 2 hafta önce aynı şeyi eltim yaşadı boş gebelik dediler kürtaj ol dediler bı başka doktorda kanama yoksa 8 haftaya kadar bekleyelim dedi sonuç gitti ve bebeğinin kalp atışını duydu 4 gün önce bekle bence . Belirtilerin halla devam ediyor mu halla 
(22 puan) tarafından
Evet canim mide bulantisi cok var beklemedeyim bakalm
tarafından
Aynen bekle bekle bak benimde ilk gebeliğim de doktora gittim 6 haftalıkken gayet sağlıklı dedi kalp atışı da oluşmuştu hatta sonra 2 hafta ardından kalbi durmuştu ve o sürede çok belirtilerim zor geçiyordu sonra gün gün kayboldu egerki seninde öyle bişey olsaydı belirtilerin kaybolurdu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
31 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mundeha (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 195 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 71 göst.
19 Ocak 2024 Aile kategorisinde Nisanin annesi (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,850 puan) tarafından soruldu

405,515 soru

12,150,002 cevap

36,565 kullanıcı

...