0 oy
253 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,166 puan) tarafından
havalar  cok sogudu. benim kiz  hemen hasta  olan bir cocuk.  evde  nasil oynasim nasil kalsin bilmiyorumki.  30 aylik bu arada kizim her gun evde bana  anne  parka gidelim diyor.  siz evde  neler  yapiyosunuz. cocuklariniz icin kendi kendine  oynarlarmi 

7 Cevaplar

0 oy
(2,360 puan) tarafından
Beraber oyunuyirz. Ama ben çok yoruluyorum o maşallah yorulmuyor 
(1,166 puan) tarafından
benim kizda  anne gel oynayalim diye surekli aglar.    bende  oymuyorum ** ypruluyorum gercekden kendi oynamiypr
-Reklam-
0 oy
(2,755 puan) tarafından
28 aylık havalar iyiyken her gün parka giderdi günde 2 kere dışarı çıkardı. Şimdi ben de ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum. 

Ve kendi başına hiç oynamıyor, bırakmıyor ben bi yemek yapim. 
(1,166 puan) tarafından
bende  oyleydim ya  her gun disardayiz. aksama kadar   gezer. tozardik simdi evde  durmuyor  hakli yani ne  yapsin her gun ayni oyunlari oyuncaklardan bikdi qaliba qizim
0 oy
tarafından
Salıncak kurabilirsiniz 
(1,166 puan) tarafından
salincagi hic sevmez. parkda bile  binmez.  disari ciksin gezsin cocuklarla  oynasim istiyor. ama  evde  yalniz. olduguicin
0 oy
tarafından
Boyama yapıyoruz, kek yapıyoruz, kurabiye yapıyoruz, oyuncak oynuyoruz, fon kartonu ,eva,sonil ,oynar gözlerfalan aldım onları yapıyoruz. Yüz boyaları ile kendimizi boyuyoruz. Cocukakademi eğitim seti aldım onu yapıyoruz yine de sıkılıyor üstelik kızım 28 aylık 14 aylık bir de kardeşi var o olmasa ne yapardık acaba 
(1,166 puan) tarafından
evet  ya.. yalniz  cocuk zor. bazen kizim cok  aglar.  disarda  cocuklarla  o kadar uyumlu oynar.  eve bir cocuk gelse  hemen oynar
tarafından
Evet ben zorluğunu çok çektim ama gerçekten kardeş avantajını yaşıyorum çok şükür güzel geciniyorlar da ikisi de birbirine zarar vermiyor maasallah elhamdülillah
0 oy
tarafından
Beraber oynuyoruz fırsat buldukça tabi dışarı çıkmak istiyorda
(1,166 puan) tarafından
hakki cunki. hakli yani
0 oy
(5,208 puan) tarafından
Boyama,oyun hamuru, çizgi film,oyuncaklarla oynuyorlar,sonra meyve doğruyorum yere örtü seriyorum ablasıyla piknik yapıyor öyle akşam oluyor zaten 
(1,166 puan) tarafından
ya  iki cocuk guzelmis  ya  benim kiz  yalniz  oldugu icin  mytsuz  oluyor  evde  bir cocuk olursa  onunla  oynar  cok uyumlu bu konudz
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Aynen canım havalar çok soğuk evde bile olsa çocuklar kuytu köşeye sokuluyor uyku tulumu al gunudz için ben öyle yaptım sipariş verdim daha gelmedi de gündüz giydirecegin
(1,166 puan) tarafından
evet  ya   oyun bulamiyorum kizima  vallah.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 345 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Syma (781 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 562 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 488 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (549 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 326 göst.