Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Çocuk masturbasyonu lütfen yargılamadan yaşayan duyan varsa
0
oy
1,979
göst.
8 Kasım 2022
Diğer
kategorisinde
Demet2011
(
58
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar kızım 1 buçuk yaşındayken ev için olan çocuk kayyayının kenarından yüz üstü kayarken keşfetti ve hemen farkettim kaykayı kaldırıp başkasına verdim ama asla unutmadı koltuk kenarlarında devam etti. Okudum ne yapmamız gerekiyor diye ilgisini başka yöne çekmek lazım kızmamak lazım üstüne düşmeme lazım falan falan bunları yaptık dönem dönem unutsa da hep devam etti ilgili bir anne babayız herşeyiyle özenerek ilgileniyoruz ama yok geçmiyor. şuan 6 yaşında ve sabah erken kalktıysa direk aklına o geliyo ve yorganı sürtüyor terlediğinden anlıyorum. ama artık sinirlerimize hakim olamıyoruz babası özellikle yeter ya falan bende kızıyorum çünkü yatağa girince o uyumadan çıkmıyorum uyanır uyanmaz onun odasına gidiyorum anlattım güzelce tamam diyor bir süre unutuyor ama asla bitmiyor. Çocuk psikiyatr araştırıyorum çünkü kafayı yicem kaç yıldır devam ediyor görünce kan beynime sıçrıyor elimden bir kaza çıkacak diye korkmaya başladım
yardim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
40
Cevaplar
0
oy
8 Kasım 2022
Yavhehedesus
(
1,305
puan)
tarafından
cevaplandı
Geçen gin bebek bakımında böyle bir posta rastladım olayın normal olduğunu söyledim ama bir kaç kişi aa o çocuk nasıl böyle şeyler söylersin vs dedi ama gerçekten normal bende yigenim in bu durumna şahit olmuştum pisikiyatriye götürdük ama doktorumuz çok normal kendi bedenini keşfediyor tam tersi iyi bisey bile diyebiliriz demişti fakat yinede yaşının küçük olması ve bunu alışkanlık haline getirmemesi için özel görüşmeler yaptı yigenim şimdi 7 yaşında ama hala da ara ara yaptığınız biliyorum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
8 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Sizinki kesinlikle destek almalı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Kasım 2022
TOSB!K
(
18,182
puan)
tarafından
cevaplandı
Kardeşim yargılanacak bişey yok ortada çocuk alışmış bırakamıyor tabikide bir uzmanla görüşün ama ben sana başka bişey tavsiye edicem
Abdest al ve Fatiha suresini bir defa oku ama okurken sağ elini kızının kafasıni koy okuduktan sonra hemen elini yıka su akarken içinden sıkıntını da söyleyerek dua et su aksın gitsin bunu hergun yap insAllah şifasını bulur
Fatiha suresini herşeye okumak çok faydaliymis alimlerin sohbetlerinde dinledim yabana atmazsin insAllah bu bilgiyi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Kasım 2022
elif_ali
(
1,944
puan)
tarafından
cevaplandı
Haklisiniz insan görünce kötü oluyor benim de yeğenimde yapiyordu aynisini suan devam ediyor mu bilmiyorum bir kere kesfediyorlar iste ve sürekli yapmak istiyorlar .uzmana danisin bence çünku sizinde tahamülünuz sınirli her zaman uzman gorüsü iyidir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım bunda sinirlerine hakim olamayacak ne var vucudunu keşfediyor daha 6 yaşında normal karşılayıp görmezden gelmek gerekmez mi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Kasım 2022
Ipek41
(
7,373
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız benim kızımda yapıyor ya daha 2 yaşına yeni girdi ne yapac bilmiyorum eltimin çocukları görmüş birbirlerinin üstüne oturuyorlar oyuncak bebeğin üstüne oturup sürtünüyor ben ne yapacam yalnız birakmiyorum daha küçük kızmıyorum aslında bebek çici öyle yaparsan canı yanar falan diyorum ama bırakmıyor ki ben odasını bile çok erken ayırdım ne yapacam bende düşünüyorum
8 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Canım nasıl farklılıklar mesela.kiz her şeyden nem kapar oldum artık yeni yeni öğreniyorum.mesela digidik digidik yapar.esim sırtında gezdirir böyle şeylermi.yoksa farklı şeyler mi oluyo.farkli şeyler mi yapiyolar
8 Kasım 2022
Ipek41
(
7,373
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım bebeğinin üstüne oturuyor kendini sürtüyor şimdi ne görürse yapma yaşları bilmeselerde yapıyorlar mesela şimdi onu başka bir bebeğinin üstünde deneyebilir haz aldığını bilmiyor ama görüp diye yapıyor aslında canım
8 Kasım 2022
Meleklerim3
(
285
puan)
tarafından
yorumlandı
Yemn edrm bende öyle kıza bakıp duruyom korkuyorum ya valla hiç duymadım böyle şey
8 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Rabbim yardimcilari olsun valla tedirgin oluyorum bende dikkat eder oldum , kafaya takıyorum her şeyi ya
8 Kasım 2022
Ipek41
(
7,373
puan)
tarafından
yorumlandı
Eltimin çocuklarını görmüş üstüne oturmuş çocuk oyun mu oynuyorlarmis ne bilmiyorum artık buda kenardan görmüş sonra bebeklerinin üstüne oturmaya başladı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Kasım 2022
Burcu_24
(
65
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence yargılanacak birşey yok canım. Siz en iyisi çoçuk psikiyatr ile görüşün
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Ya aslında sorun surda normalde 3 4 yaşında keşfederler çocuklar 6 7 yaşında unuturlar mesele sizin kız biraz erken keşfetmiş ama sakin olun çünkü sizin kızma durumunuzda ileriye dönük yanlış düşüncelere sebeb olabilirsiniz artık dayanamıyorum dediğiniz için pedagoga gidin en sağlıklısı bu şekilde olur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Kasım 2022
Ae1212
(
1,568
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok süre geçmiş canım destek alın biran önce .her bebeğin geçtiği bir süreç bu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Kasım 2022
Hunilianneyim
(
5
puan)
tarafından
cevaplandı
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba. Küçükken bende vardı ve sürekli kaşıma ihtiyacı duyardım belki kızında da olabilir.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Bu dönemlerde normal biraz daha büyüyünce geçer
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Kasım 2022
Mormenekse
(
1,403
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne yazikki bende o kiz cocuklarindan biriyim 6 7 yaslarinda yapiyodum hatirliyorjm ama o zamanlarmi.kesfettim oncesi var miydi bilmiyorum ne oldugunu bilmiyodum sadece aldigim haz hosuma gidiyordu tabi bizim zamanimizda nerde bilincli ebeveyn farketsin bunu zaten korkudan gizli sakli yapiyodum tek bildigim ailemin bilmemeisi gerektigiydi ama dedigim gibi ne yaptigimi bilmiyordum hosuma gidiyordu hic bir onlem alinmadigi icin kalici oldu kesinlikle bir uzmanindan destek almaniz sart
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Kasım 2022
Betiz
(
6,437
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım sen 1,5 yaşından 6 yaşına kadar neden bekledin baktın unutmuyor hemen yardım alsaydın aklı ermeden geçerdi terleyene kadar yapması falan da sinir bozucu evet bende kızardım haklısınız yani benim kızım 3 yaşına girdi daha görmedim çok şükür
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Kasım 2022
Biryenianne
(
219
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimde yeğenim 2 yaşında başlamıştı ama ilgisini farklı yöne çekerek çabuk unutturduk en fazla 5-6 sürdü
Ama sizinki kaç sene olmuş daha da geç kalmadan doktora götürün allah kolaylık versin çok zor gerçekten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Kasım 2022
Mina gozde
(
2,671
puan)
tarafından
cevaplandı
Yadirganicaj bir durum deil ki canım herkesin başına gelebilir umarım geçer ya doktora gidin mutlaka unuttuğunu düşünüp aksatma çocuklar bizden akillilar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Kızım bir yaşındayken bı süre alışkanlık haline gelmişti sürekli yapıyordu Allah'ıma şükürler olsun ki çabuk unuttu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Kasım 2022
Cyln76
(
620
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim kızım bir buçuk yaşında bez olmayınca oraya dokunuyor pis diyince çekiyor öyle birşey olurmu korktum şimdi ,cnm Allah yardımcın olsun inşallah geçer en iyisi uzmandan yardım alman
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Kasım 2022
Ftmnr
(
348
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuklarda olabiliyor ve ayıplanacak bir durum değil. O yaş grubu masturbasyon yaparken bizim aldığımız gibi cinsel bir has almıyor. Oyun terapisi ile altında yatan sebepler ortaya çıktığında bu durum da son bulacaktır. doğumundan itibaren zaruri sebeplerden dolayı ilgilenemediğiniz ya da daha az ilgilendiğiniz bir dönem oldu mu?
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Kasım 2022
Pembeoje
(
427
puan)
tarafından
cevaplandı
12 aylik oğlumda yapiyor canim battaniye ve ayısına besiginde yapiyor sadece uyandığında pek onemsemedim ama umarım devam etmez bu durum alışkanlık olmasinda
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy