Gecende kaynaam kayinpedrm kaynım eşim falan hastaneye gittik 1 saatlik yola. Bizde anneme gidecektik eşimle onlar giderrkn bizde onların arabasıyla gittik araba kayinpederimin ve arabanın eksikleri var sigortası falan . Para var ama boğazlarına bakmaktan bir türlü yaptırmıyorlar . Her neyse hastaneye gidince eşim arabayı park etti beni dolmuşa bindirdi anneme gönderdi kendi sonra arkamdn geldi düşünün yani 5 dakikalık yolu beni dolmuşla gönderdi arabayla getirmedi. Ve bunu bana hep yapıyor her hastaneye gittiğimizde kış günü motorla giderdik 1 saatlik yolu yada otobüsle. Sabahın 5nde motorla soğukta gittigimzi bilirim bu arabaya beni tek bindirmiyor bir türlü ama ailesiyle her yere giderken getirir beni sorsam şunu diyor arabanın eksikleri var babam yokken yanimda ben seni getirmem araba yakalanır tek dediği bu kendileri her yere gidyor bana gelince eksik var yakalanır . Sigamadim bir türlü bunların hayatına. O araba her yere gider bana gelince böyle oluyor. Kaynana hanım keyfine köyüne gider hastaneye gider kızına gider bana gelince demez karımla geziyim ailesine gidim. Ve o gün tekeri patlamış arabanın iyi olmuş