Bir göğsüm küçük bir göğsün büyük küçükken geçirdiğim bir kazadan dolayı göğsümdeki üst kemikler eğrik olduğundan ve dışarıdan da belli oluyor bir göğsüm küçük olduğu ve bir göğsümün büyük olduğu ve şu an benim bebeğim yeni doğduğunda iki göğsümü emiyordu şu an küçük göğsümü hiç emmiyor sadece büyük göğsümü emiyor ve benim göğsümün içinde bir leke var o da çok ağrı yapıyor o küçük göğsümden de az süt geliyor bebeğim hiç orayı tutmuyor yani sadece büyük olan göğsüme emiyor gerçekten çok zoruma gidiyor yarım kadın gibi zoruma çok geliyor üzülüyorum ne yapacağımı bilmiyorum sütüm de zaten az mama da veriyorum var mı böyle başında olan
Oglum 30 aylik oda hep sol memeyi alırdı sagu almak istemezdi sagardim verirdim sonra sağ memeyi sol meme de durur gibi yaparak kandırarak emzirirdim . Kendimi hiç öyle yarım anne gibi hissetmedim canim . Kendine neden bu eziyeti yapıyorsun bak sana ne diyem Allah korusun memesi alınan kadınlar var hiç sut olmayan emzirememis kadınlarda vardır . Öyle düşünme Allahin da zoruna gider . 30 aylik oldu bak oğlum hala sadece sol memeyi emiyor rahat ol takma bak sütün daha da gitmesin ha mutlaka emmedigi memeyi sagmayi unutma muhtemelen kucuk olduğu icin değil süt yetersiz geldiği için ondan sevmemiş olabilir damagina göre meme başı olmadığında da istemiyorlar . Sebebini anlamaya çalış lütfen.
1,488,516 soru
24,331,583 cevap
345,682 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın