+2 oy
417 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlar ben fiziğimi çok seviyorum ama göğsüm küçük buda beni rahatsız ediyo ilk hamileligimde hiç göğsüm büyümedi sonraki gebeliklerde de de büyüme olur mu yoksa hep böyle küçük mü kalır 

18 Cevaplar

+4 oy
önce (3,443 puan) tarafından
Ah keşke  benimde küçük olsa bende büyük olmasından şikayetçiyim iyi bir doktor bulursam 80 bedene düşmek istiyorum 
önce (6,109 puan) tarafından
aynn ben 80 im ama bende 75 e dusmek istiyorum :) lambur lumbur yayik ayrani gbi sallanmasin sabit dursun istiyorum :)
önce (3,443 puan) tarafından
Benimde 90 boyum kısa kilolu değilim sırt ağrısı yapıyor sevmiyorum bende:) :)
-Reklam-
+2 oy
önce (2,022 puan) tarafından
Hamilelikte büyüse bile sonra geri normale dönmüyor mu? Ameliyattan başka çaresi yok benim bildiğim 
+2 oy
önce (1,010 puan) tarafından
hamilelikte büyür kocaman olur da sonra eski boyutuna dönerken afedersin sarkar eskisinden daha kötü olur. yani genelde bu böyledir... rahatsızsan tek yok estetik
+2 oy
önce (133,756 puan) tarafından
benimkide cok buyuk paylasabilsem paylasirdim kucul iyi bence
sekerlik oyun acilirsa link at gamze❤️
önce (3,232 puan) tarafından
Tamam sevdosum ❤️
önce (920 puan) tarafından
Şeker dün sen niye gelmedin idilin oyununa aşkım
önce (3,232 puan) tarafından
Kiz burda saat gec oluyor siz oyun zamani ben uykuda oluyom
ac şekerlik bi oyun
+1 oy
önce (2,486 puan) tarafından
Ayyyyyyy ne büyük bir derttttt Allah başka dert vermesin. 
önce (920 puan) tarafından
Sjjsjsjsjs yapma wampirella üzülür kadıncaz belki özgüven siz hissediyor :)
önce (11 puan) tarafından
Saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen çok şükür çokta güzel görüyorum kendimi asla da öz güven problemi yaşamıyorum burda insanları alaya alma gibi bir hakka sahip değilsiniz
önce (2,486 puan) tarafından
VAlla bacıı burda soru soruyorsan her türlü cevaba hazır olacaksın... Allah seni böyle yaratmış oranı buranı çizdirme yani
+1 oy
önce (11,486 puan) tarafından
Benimkiler küçük arkadaşımınki büyük arkadaşımı gördükçe şükür ediyorum boyun ağrısı omuz ağrısı fıtık boyun düzleşmesi dik duramıyor sağlık versin Allah 
0 oy
önce (214 puan) tarafından

Kız bende mememi küçültmek istiyorum büyük meme hiç güzel değil boşver küçük kalsın :D

0 oy
önce (103 puan) tarafından
Büyük olduğunda emin ol sırt ağrılarını da beraberinde getiriyor hiç merak salma derim bu işe
0 oy
önce (4,485 puan) tarafından
Bekarken 75  büyük gelirdi içi boş kalırdı 2. Çocuğum var 3 yıldır emziriyorum 80 takıyorum :D
0 oy
önce (724 puan) tarafından
2 doğum yaptım.Emzirmeyi bitirdikten sonra eski haline döndü.Büyüse de kalmıyor öyle.
0 oy
önce (475 puan) tarafından
Benımkinin de küçüldüğünü hissediyorum. Dogumdan sonra biraz kilo verdım 
0 oy
önce (1,696 puan) tarafından
Aaahhhh ahhh, büyük olanda bir dert, küçük olanda bir dert, ortası olanlar ne şanslı haaa
0 oy
önce (363 puan) tarafından
Valla canım benimki de küçük ama ben memnunum . Bazen elbise abiye falan giyince altına destekli sütyen giyiyorum elbise düzgün dursun diye . 
0 oy
önce (3,517 puan) tarafından
Bende belimin ince olup 

Göbeğimin gitmesini istiyorum mumkunmu
0 oy
önce (2,000 puan) tarafından
Benm de baya küçük ilk gevbelikte biraz çıktı süt dolunca büyük olması benm bile hoşuma giderdi begenirdim ama süt kesildi mi mübarek eskisinden de küçüldü daha kötü oldu şuan gebeyim biraz çıkmış ama keşke hiç sonmese biraz büyük olsa bende büyük olmasını çok isterdim 
0 oy
önce (2,201 puan) tarafından
Slikon yaptır 
O kadarına gerek duymuyorum eşim çok hoşlanıyo ama ben biraz daha büyüsün istiyorum sadece merakımdan sordum canım
0 oy
önce (1 puan) tarafından
Ya benimde öyle 2 doğum yaptım hiç buyume olmadı olmadığı gibi sütte olmadı mamayla besledim biraz büyük olsun isterdim ama maalesef olmadı benimde 75 bile doldurmuyor doğumdan sonra kilo aldım baya irilestim ama göğüste bir degisim yok kendimi hiç beğenmiyorum bu arada yeni açılmış hesap diye kaygilanmayin telefonu değiştirdim o arada hesabımı unuttuğum için başka hesap actim
Neden kendine öyle diyosun her kadın mükemmeldir hep kendine değer ver kendini mükemmel hisset sen kendini beğenmezsen karşıdaki da seni öyle görür ben asla kendimi övmek değil eskiden kendimi hiç begenmezdim ve herkes de bani öyle görürdü hâlbuki ince belli kalçali belki her kadının hayalindeki o fiziğe sahiptim ama genede hep kendimi çirkin gibi hissederdim şimdi bi çocuğum var 20 yaşındayım sezeryanla doğum yaptım sarkığım var göğsüm küçük ama her Zaman kendimi överim eşimin yanında artık kendime öz güvenim olduğu için eşim de beni mükemmel görür bence bir kadını öz güven bile onu güzel kılar aşkım sana tavsiyem
önce (1 puan) tarafından
Ne kadar güzel yazmışsın sanki böyle bir aydinlanma geldi banada zaten aralıklı oruca başladım sporda yapicam kendime yapabileceğin en iyi yatırım olarak görüyorum sizin sozlerinilede bı silkelendim çok teşekkür ederim ♥️
0 oy
önce (10,061 puan) tarafından
2 tane doğurdum 3 üncüsune hamileyim hala dümdüz benimkiler ben şikayetçi değilim valla:) sadece sütyen takmadigim zmn dümdüz olunca utanıyorum eşimden o kdr. Benimki de küçücük:)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 393 göst.
0 oy
20 cevap 928 göst.
0 oy
5 cevap 93 göst.
0 oy
16 cevap 319 göst.
8 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,907 cevap