0 oy
161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,127 puan) tarafından
Merhaba hanımlar, 11 ayı bitmek üzere bir kızım var. Uyurken çok hareketli, emeklemeye ilk başladığı zaman gün içinde yaptıklarını rüyasında görüyor diyorduk ama emekleyeli kaç ay oldu artık yürümeye hazırlanıyor.

Geceleri uyurken doğruluyor, emekleme pozisyonu alıyor ve emekliyor. Yatağın korumalarına çarpıyor, biraz daha ısrar ediyor ilerlemek için olmayınca geri dönüyor veya orada uyumaya devam ediyor. Bu sebepten beşiği satışa çıkardım, yere büyük yatak yaptım.  Bir uçtan bir uca gidiyor bütün gece. Tecrübem olmadığı için merak ediyorum bu normal mi veya yaşayan var mı 

7 Cevaplar

0 oy
(1,667 puan) tarafından
Ay bende çok merak ediyorum benim oğlum da 9 aylık oda fır fır dönüyor hep 
-Reklam-
0 oy
tarafından
6 aydan itibaren başladık. Bizde aynı şeyi yaşıyoruz. Tam uyanmadan emeklemeye başlıyor 
(2,127 puan) tarafından
Evet uyanmadan yapıyor, uyurgezer gibi
tarafından
Evet ya. Hatta yatağın yada beşiğin başlığına tırmanmaya başlıyor sonra uyanıyor ☹️
0 oy
tarafından
Bizmki dönmeyi öğrendi yatakta gezliyordu hala aynı park besik büyük içinde kalkıyor geziyor 
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Evvet çok tatlı ♥️
0 oy
(20,061 puan) tarafından
Bence yatağı satışa çıkarmakla çok acele etmissin. Oğlum da bı ara yatakta çok dönüp çarpıyordu. O zaman yere yatirayim dedim. Yerde de çok hareket etti. Odanın içinde Fink atıyordu. Sonra baktım böyle olmayacak ben de yatağına geri yatırdım. Zamanla o da alıştı. Şuan gayet rahat yatırıyor yataginda
(2,127 puan) tarafından
Ben de böyle olabileceğini düşünmüştüm hatta post açmıştım ama yeterli cevap gelmediği için emin olamadım. Bakalim bizi neler bekliyor
(20,061 puan) tarafından
Yatagi kaça kaç büyüklüğünde
(2,127 puan) tarafından
60x120
(20,061 puan) tarafından
Bizim de 70 120 bence daha kullanır. Boşuna satma ya da acele etme derim ben
0 oy
tarafından
Yürümeye başladığında ayağa kalkiyodu beraber yattigimiz için hemen yatırıyodum. Zamanla bıraktı şimdi üç yaşında rüyasında bazen güler bazen aglar bağırır filan 
0 oy
tarafından

Bizimki yürüme zamanında. Ayağa kalkıyor sonra yatıyor geri bunu sık yapiyor :D ve benim aşırı hoşuma gidiyor  

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 90 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 242 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 106 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,357 göst.