0 oy
1,199 göst.
Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından

Kızlar ev kaloriferli ama doğalgaz daha buraya gelmedi seneye geliyo ev soğuk çocuğumun beşiğini aldm uyudugumuz odaya klima odasına yani salona misafir falan gelse kötü duruyormu olmuş mu içime sinmedi kucum beşiği de var onumu koysam siz olsanız napsnz

image

28 Cevaplar

0 oy
(473 puan) tarafından
Bnm ev doğalgazi li ama ben oturma odasıni tek yakiyom. Ve beşiğimi de oturma odasına aldım bnm beşik ye eski olanlardan. Üstü ne odam da küçük. Ama kim gelir ne der umrumda değil kış zamanı kimse gelmesin zaten. 
-Reklam-
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Hayır çok güzel duruyor.gerçekten de hiç kötü durmuyor 
0 oy
tarafından
boşver milleti yavrucağın üşümesin beşiğinde rahatça uyusun.evinin görseli için gelen de gelmeyiversin :)
0 oy
(781 puan) tarafından
Küçükte rahat ediyorsa küçüğe köy etmiyorsa orasi dış cephe iyi durmuş kötü durmuş kimene şartlar bunu gerektiriyo kötü diyenide tinlama sonuçta senin çocuğun soğuktan hasta olacak
0 oy
(14,087 puan) tarafından

Ben berjelleri attım boş odaya petegin önüne koydum salona bebegimden önemli değil ki milletin göz zevki onlar hasta olmasın da <3

0 oy
tarafından
Kız kötü dursa bile kime ne yani, canım istedi koydum bu kadar basit yani, kimseye açıklama yapma zorunda değilsin,fırsat verme kimseye 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,154 göst.
8 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serpil ahmet (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 921 göst.
9 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Balböceğim (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 813 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ayse22! (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 843 göst.
7 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Pinkbuttrfly (81 puan) tarafından soruldu

413,721 soru

12,453,925 cevap

46,409 kullanıcı