Kızlar şöyle bişey var ,bu hyaatta kendiniz için yaşayın koca anne unrunuzda olmasın sevin saygı duyun ama çok çok değer vermeyin bakın bana ben değer verdikçe biseyler yaptıkça annem memnnuytsiz herşeyden kıl kapıyor.. kocam istemediği halde annemlerin işlerini halletirmeye yollasam bile ,kocam annemin mutfak camını silse bile ,kocam bahçe evini silse supurse ayvaları toplasa bile hala ve hala kocamın en ufak şeylerini alıp bana laf saydiriyor tmebel de bebeler ortalıkta geziniyor alıp gitmiyor yoruldum da eline eşyaları verilecek çocukların kendi toplayıp çıkmıyorda hep bu şekilde aileme çok yansıyor belki kocamı maruz gorucem göremiyorum benimde cinime gidiyor .. ama bende hata anneme de yazdım az önce ben zamanında kocam yapmaz işte.iyor hayatta yapmaz denedgim için annem hep fazlasıni bekleyip en ufak bi kaytarnasinda kendinde haklı yer bulmuş , yardım.ediyor dediğimde daha fazla etmesi gerekiyor diye psiklojik baskiyla yedi bitirdi beni de kendisinde .. en azından kocam bukadar yardım ediyor fazlasını yapmaz hoşlanmaz keyfine düşkün deseymistim bukadar laf soyleyemezlerdk bende adaletli oluyorum adam yapıyor tmm kizidgin noktalar var bazen umursaniyor işler konusunda agirdan alıyor eşyaları ben hazırlayıp eline veriyorum galan bunlarda gölete edilmicek şey değil ki neden böyle yapıyor anlamiyorum yani bosanacam ya ona gelecem diyorm bişey demiyor .. etrafta başkalarını görüyor hep kocası yaptı kadın bseyle ugrasmadi diye kuruyor kafada ..yani oyuzden anneme anlattıkça bana sıkıntı çıkartıyor ediyor alttan aliver yorgun dur ona öyledir diyorum ben savunuyor oluyorum oyuzden bidaha bende kotuleyecgn buda böyle çöpe mi atsak diye açıklama yaptıkça annem el adamı gibi davranıyor bı insanın annesi kışkırtmamali ya .. ne bliyim çok tuhaf anne haklı yönlerin var herkes mukemll değil ben zaten mükemmel bakmiyorum diyorum benim alt komşum var wlla Çorum'a gidiyor kızlar bı enerjiyle buraya geliyor annesi başını agirmtiyor kocan kocan diye kız orda guzellesiyo geliyor bebesi bile öyle ya ye iden doğmuş gibi enerji toplayıp geliyor aşk tazeliyolar stres atıyorlar ama ben annemlerle ablamlarla buluşunca bı gerginlik eleştirme laf arama özellikle benm kocamls ilgili ( bende tpeki gösterince kiamaz kcoasina laf söyletmez oluyor) wlla hayat tecrübelerim bebelerim olduktan sonra da çok çok iyi anladım annemde olsa fazla değer verdikçe herşeyi istiyor şuan annemi. Bizden yakınarak eşimden yakınacak çok önemli nedenleri yok para veirirm.yemege götürürn evine bseyi eksik etmem ama yok yine de aynı yapamiyorumda kendim değer verecm diyorum yok annem bsey dese uçuyorum hemen dedgni yapıyorum ama çok lafçı Co k wlla siz becereblyiorsaniz kendinize bakın giyinin suslenin yiyin için asla üzülmeyin çocuklar İsa değer verin bol ilgielnin