0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bi yardım Allah aşkına 13 aylık bebeğim memeden nasıl keserim gündüzü hallederim bi şekilde ama gece napcam bir akıl veriiinn hamileyim diye kesmek zorundayım hemşirem kes dedi ne zormş gündüz dün idare ettim ama gece mecbur emzirdim durmuyor çığlığı basıyor emince geri dönüp yatıyor

3 Cevaplar

0 oy
(3,679 puan) tarafından
Birden kesersen zorlanırsın canım ben yavaş yavaş kestim sadece uykudan kalkınca emzirdim sonra birgün öğlen hiç vermedim gece istedi ayağıma alıp salladım uyudu ertesi gün gündüz yine hiç vermedim gece istemedi daha da
tarafından
Bnde şuan vermedim süt ısıtıp içirdim oynuyor gündüz hiç vermicem gece çok zorluyo insanı
(3,679 puan) tarafından
Eğer ayağında uyuyorsa ayağına al su verip uyku hali ile
tarafından
Kademeli yapmayı düşünüyorum gündüz ama kesinlikle vermicem daha demn karnını doyurdum süt içirdim bardakta bi kase cici bebe yedi ve mandalina yedi daha sonra hemen ayağıma koydum salladım uyudu bakalm Allah yardımcım olsun
-Reklam-
0 oy
(17 puan) tarafından
Ne kadarlık hamilesiniz
tarafından
Daha çok yeni bnm geç döllenmeymş ben bile bilmiyorum şuan beta hcg artş dönemi kontrol ediyoruz işte
(17 puan) tarafından
Dünya sağlık örgütü en az 6 aylık olana kadar emzirebilirsiniz der  hatta  çoğu dr kestirmiyor kesmenize gerek yok sadece gebelikte sütün tadı değişebilir çocuğunuz emmek istemeyebilir.siz süt verdiğiniz için beslenmenize dikkat edin vitamin takviyesi daha erken başlamanız gerekebilir gece beslenmesini kesin tabi siz de iki canlı olacaksınız hem gece dinlenin
tarafından
Yani bide doktorum dediki emince rahim hareketleniyo ve kasılıyo düşük olabiliyo dedi o yüzden önermedi
0 oy
(68 puan) tarafından
Öncelikle bilmen gereken şey çocuğunu memeden değil gece beslenmesinden kesmen lazım. Yani gece uyanan çocuğuna meme vermicem deyip süt mama benzeri şeyler verme... benim oğlum 12 aylıkken sağ göğsüm sütten kesildi sadece sol göğsümde emziriyordum 18 aylık olduğunda ise yara olunca göğsüm kesmeye karar verdim. Gündüz hep oyaladim hic fırsat vermedim ama Oğlum gece 2 3 defa uyanırdı emmek için bende o uyandığında baş ucuma bir bardak tuzlu su koydum meme isteyince göğsüme sürdüm ve 2 gün içinde vazgeçti bebeğim.. 
tarafından
Deneyim bunu çok sağol kuzum gündüz sorunum yok idare edebiliyorum ama gece uyanıp ağlıyor peki tuzlu suyu göğsüme sürersem o zaten beğenmeyip çekildiğinde çok ağlamazmı
(68 puan) tarafından
Ten teması kur sarıl uyusun tekrar ben sıkıntı yaşamamıştım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 279 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 221 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Doga_DVM (5,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 360 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,166 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 516 göst.
10 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annecik75 (84 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,125 soru

23,756,577 cevap

315,204 kullanıcı

...