0 oy
240 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ayriten uğraştık artık anlat anlat bıktım zaten sizde postlarimi okuyamiyorsunuz hep sorun sorun vala bıktım ben bu adamdan huyundan boşanmak istiyorum bundan?

4 Cevaplar

0 oy
(1,291 puan) tarafından
Zaten insan bi kere bosanmayi kafasina koydugu zamn karsi taraf ne yapsa yanls oluyo eger icinde bi umut varsa bosanmayi unutup yeniden ömür boyu diye cik yola
tarafından
Yok canım ya niye kafamı köyüm 3coxukla ama. Gerçekten ben hep sil baştan yapiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Boşanmayı kafaya koyduysan sonradan pişman olmicaksan boşan kendine bakabilceğine güveniyorsan boşa yıllarını heba etme ama inanki pişmanlık duyarsın yuvanı özlersin
tarafından
Ya canim huylu huyundan vaz geçmiyor ki
(1,529 puan) tarafından
Orası öylede ailen destek çıkıyormu peki
tarafından
Yok cikmaz
0 oy
(52,351 puan) tarafından
bosan desek bosancan mi
tarafından
İkbal çim en azından benim yanımda olduğunuz u görüm ve halkili olduğumu bilirim
(52,351 puan) tarafından
bosan deyip vebal alamayiz otur cekte diyemeyiz cok zor karar
0 oy
(247 puan) tarafından
Ilk bi duzeltmeye calisin aranizi bence onceki postlarinzii okumadm bilmiyorm ama guzel bi gun gecirin bi gun de guler yuzlu olun bakalim o nasil olacak hic aranizda sorun yokmus gibi eskiden nasildiniz mesela aranizda gecen guzel iyi gunlerden bahsedin surekli Belki duzelir esinizde ona gore karar verin benim fikrim Tabi ne yasadifinziu kimse bilmez
tarafından
Aynen canım ben bu dediğinizi yaptım sil baştan herzman yaptım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 547 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Meryemm (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 988 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 654 göst.
5 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,164 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bahar1234 (54 puan) tarafından soruldu

414,013 soru

12,460,930 cevap

46,704 kullanıcı

Kategoriler

...