Cahil beyinli oluyor öyleleri bazilaranin o zeki beyine giden damarları tıkanık oluyor ondan o saçma refleksleri haraketleri
Benim bı oğlum birde kızım var ilk bebeğim oğlum eşim kız istemişti hep neyse ikinciye hamile kaldım binada erkek dediler eşim kız bekliyordu doktor erkek dedi deyince çok üzüldü kız olmadığı için ama gel gelelim ki doğana kadar erkek bildiğimiz bebek kız bebek mis herkes çok sevindi hatta kız doğduğunu duyunca ebeler bile şaşırdı
Valla benim ilki erkek esim cok cok cok sevdi. Sonra 2.ye hamile kaldim dediki buda erkek olsun arkadas olsunlar birbirlerine cinsiyet ogrenmeye gitiik doktor koz dedi esimle gozgoze geldik baktim gozleri doldu. Dediki doktor kiz dedi ya icimden bisey akti kiz diyince 26 haftaligim deli oluyo bide dogsun gorcez
Uyurken sıkıver boğazını
Kendi erkek olmuş da nolmus tövbe yarabbim bizde yok çok şükür çok da düşkün kızımıza babasi
Benım esımde kız erkek ayrımı yaptı ama kız istedi hep kızım olsun babasının kızı olsun dedı, senın esının zıhnıyetındeki adamlar degısmezler
1,492,264 soru
24,383,012 cevap
348,874 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın