0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar önceleri rüya görüyorum evimde fatkli şeyler vardı evimden çok korkardım namaza başladım hep dua ediyorum yine kötü rüyalar görüyorum korkuyorum delircem artık ne yapicam ben

7 Cevaplar

0 oy
(5,743 puan) tarafından
Bol bol dua et canım baska birsey yok yapacak kuran okumayi biliyorsan oku bilmiyorsan ac evde dinle
tarafından
Hepsini yapıyorum ya niye olmuyor vesvese mi acaba şeytan mı yapıyor
-Reklam-
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Okut kendini cevşen tak eğer yine atlatamazsan psikiyatrist e git anlat derdini illaki birşey diyecektir 
tarafından
Cevşen ne canım bide hocaya gittim dua yazdı eve geldim yine aynı böyle giderse gerçekten psikiyatriye gidicem
(1,528 puan) tarafından
Bendede oldu canım panik atakmışım meğer bence en iyisi doktora görünmek şuan o korku eskisi gibi yok Allah kimseye yaşatmasın kendimi öldürmek bile istedim biri var gibi geliyordu evde arkamda dışarıda bile tedirgindim gece tek uyumakmı imkansız gece uyanıyordum boğazımı biri sıktı diye Nefes nefese uyanıyordum Allah düşmünıma vermesin
tarafından
Amin o korku çok zor valla
(1,528 puan) tarafından
Loğusa döneminde misiniz peki onun etkisde oluyor bazen
tarafından
Lohusada çok gordum geçti şuan kızım 1 buçuk yaşında son 6 aydır böyle
0 oy
(1,528 puan) tarafından

image

cevşen bu canım 
0 oy
(3,530 puan) tarafından
Tek mi kalıosun çocugun falan var mı çocuktan önce film izlerdim bnde korkardım ama artk izlemyrm çocklar olnca da eşim bazen 3 ay olmuo şükür korkmam 
tarafından
Bende çocuktan önce asla korkmazdim şuan korkuyorum
0 oy
tarafından
 Teheccud namazı kıl 40 gün niyet et Allaha sığın ben böyle atlattım yoksa kafayı siyirabilirdim
tarafından
Rüyada nasıl konuştun ki bende öyle şeylerde görüyorum eşimle olamadığımiz sürece gece görüyordum sabah mecbur banyo yapıyordum her gece 2 rekat mi kılıyorsun ve 40 gün boyunca mi
tarafından
Evet canim 2 rekat kıldım rüya görüyordum ama fiziksel olarak hissediyordum birinin dokunduğunu öylece yarı uyanık söyledim
tarafından
Sana büyü yapıldığı için mi öyleydin
tarafından
Sanırım
tarafından
Söylemeyi unutmuşum teheccud namazı icin 10 dk da olsa uyu man lazım uykudan kalkıp kial gerekiyor
0 oy
(1,389 puan) tarafından
kendine baska ugrasicak seyler bul kafa bos olunca hersey geliyor aklina düşünme yeter ki
0 oy
tarafından
Canım evde bakara suresini 3 gün üst üste aç okunsun sonrada yine aç tabi ara ara  , güzelce banyo yaptıktan sonra gusül apdestini al 2 rekat bı namaz kıl Allah'a dua et . Evin içinde dua oku Ayetel Kürsi nas Felak bir de çok güzel bir zikir var YA BAKİ ENTEL BAKİ bunu dilinden düşürme canım boş vakitlerinde nafile namazı kilabilirsin . Ama dilinden dua eksik olmasın . ( Küçük bı şey söyleyeyim kimse yapmaz biliyorum ama yinede soyliyim gusül aldığın yere yani banyoya idrarını sakın yapma canım en büyük vesvese ve kötülük ordan başlar ) sakın yanlış anlama sadece söylemek istedim geçmezse bana özelden yazabilirsin bildiğim çok güzel dualar zikirler var gönderebilirim :) Rabbim yar ve yardımcın olsun şafi ismiyle şifalar versin inşallah ❤️
tarafından
Rabbim yardimcin olsun canım dediğim gibi gezmese özelden yazabilirsin
tarafından
Canım bu arada eşim ve ailenin diğer fertleri banyoda duş alırken idrarını yapıyorsa
tarafından
Herkesi bu konuda uyarmalisin canım , guvenemiyorsan banyoya girince önce güzelce yika banyoyu sonra yıkan :)
tarafından
Çünkü eşim kesin yapıyordur
tarafından
İlk bı uyar canım söyle neler olabileceğini . Sen yinede yıkanmaya girmeden önce yıka o zaman banyonu canım yıkadiktan sonra yıkanırken de içini ferah tut aklına biseyler getirme banyoya girerken de sağ ayakla besmele çekerek gir

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 447 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,200 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 298 göst.
10 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,559 göst.
0 oy
10 cevap 213 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu

411,207 soru

12,377,453 cevap

42,951 kullanıcı

Kategoriler

...