0 oy
1,101 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (273 puan) tarafından
Kendi nobetteyken gidiyorum genelde. Kendi evdeyken zaten ailemle görüşmüyor. Şimdide her nöbetimde oraya gitmeni istemiyorum dedi. Çok üzülüyorum şu an bunları yazarken bile ağlıyorum kendininde yavrusu var Allaha havale ettim

36 Cevaplar

0 oy
(2,013 puan) tarafından
Kendisi nerenin padişahı acaba, o sana böyle söylerken sen cevap olarak sanane benim aileme gidip gitmememden diye cevap vermemenin sebeni nedir? Kendilerinde bu hakkı nasıl görüyolar anlamıyorum gerçekten. Sizde nasıl böyle bişeye susup oturuyosunuz onu hiç anlamıyorum 
(273 puan) tarafından
Burada kendi cevabımı yazmamam sustuğum anlamına gelmiyor. Asla susmam. Küs olarak uyuduk o kalktı ise gitti konusmuycam asla. Sebebi ne diye sorduğumda sen evlisin kocanın sözünü dinlemen lazım gibi şeyler zirvaladi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynısını yaşadım boşanma nedenlerim arasında buda vardı böyle bir hakkı yok 
0 oy
(679 puan) tarafından
Hakki yok ama mesela benim esim ne kendi tarafına ne benimkilere yada herhangi bi yerde kalmamı istemez kendiyle gider geliriz bazen annem kızar gel kal diye ama izim vermemezlik degil ama.birlikte gidelim der aslinda cok kıskanç biri de degil oyle herşeyden kıskanmaz sende her nöbetinde gitme birimde git birinde evde kal bakalim o zaman ne diyecek
0 oy
(2,952 puan) tarafından
Niye ağlıyorsun gidicem buna engel olamassin de! Bizi doğurup buyuteni toptan sulalemizi unutalım bitek koca ve ailesi olsun.. oldu canim.. 

Ailen eşinle ilgili yanlış şeyler yaptımi niye böyle tavrı var.
(273 puan) tarafından
Ailemin tek suçu beni bu adama vermeleri canım. Herkesin saygı duyduğu aile. İşte böyle adamlar k******eder seni herkese
(2,952 puan) tarafından
Allah ıslah etsin ne gereksiz uğraşlar herkes sevgi saygi ile birbirine muamele etse
0 oy
(6,912 puan) tarafından
Neden sevmiyor onları. Sevmiyorsa kendisi gitmesin ama sanada karışmasın. O zaman kendiside ailesine gitmesin
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Eğer ki o gitme dedi diye gitmezsen suçlu sensin kusura bakma. İnadına gidiceksin. Sen çok yüz vermişsin belli ki.
0 oy
tarafından
Valla başka koca bulurum ama ailemi bırakmam o benim için ailesini nasıl bırakmıyorsa ki zaten bırakmasında banada karışmasın buna izin verme 
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Çok özür dilerim ama kendi elinle ettin basınla cekiyosun bacım zamana bırak artık yapacak hiç bir şey yok 
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Buna hakkı tabiki de yok bana şimdiye kadar hep kendi uzerinde haklarını saydı koca izin vermezse baba evinede gidemezsin şunu yapamazsın bunu yapamazsın diye ama bnmde öğrendiklerim aksini çıkardı ve bn ona bu kez dedim ki senin şimdiye kadar söylediğin her şey yalan bn senin anne babana bile bakmaz zorunda değilim ha sen bakmak zorundasın o ayrı mesele ama bn bakmak zorunda değilmişim mollaya sorduk ve öğrendik dedim sustu oturdu yerine 
0 oy
tarafından
Kız ne agliyosun Allah aşkına, o zaman seninkilere de gitme yok hadi bakalım hodri diyeydin
(273 puan) tarafından
Dinler sanki beni
0 oy
(1,726 puan) tarafından
O evdeyken gitme tabi ama onun dışında git çaktırmadan ayrıca bunu engellemeye hakkı yok 
0 oy
tarafından
Ailenle gorusturmeme hakki yok ama 7gunun 3'ü de aile evinde gecmez benim esim aylarca goreve gitse bile uzun sure ailemde kalmiyorum evlenince biraz sınır koymak lazim bana gore her iki aileye de surekli git gel olmamali 
(6,308 puan) tarafından
Ama şu ilk yoruma ve bana yapılan yoruma bir baksana neymiş efendim gitme derse gidemezmis
tarafından
Canim ben dini konuda deginmedim o konuda kesin bilgim yok Allah dusurmesin oyle bir duruma dusmedigim icin arastirmadim da hic belki dogru olabilir benim dusuncem evliligin saglikli yuruyebilmesi kisinin ayri bir duzeni olabilmesi icin surekli orada burada kalmak aileleri evliligin merkezine koymak dogru degil benim dusuncem bu her şeyde denge onemli
tarafından
Dini konuda kesin hukum verebilmek icin yeterli bilgi sahibi olmak lazim belki arkadas gercekten bilgi sahibiyse dinen yukumluluk kalksin diye dogruyu anlatmak istemistir canim
0 oy
(3,099 puan) tarafından
Ben olsam dinlemezdim. Dinen hakkı var veya yok tartışılır. Ama sanki dini dört dörtlük yaşıyoruz da buna gelince mi dini öne sürelim. Hee dinine önem veren gereklerink yerine getiren biriyse de. Madem dinen kocamı dinlemek zorundayım aileme gidemicem. O zaman boşanırm aileme temelli giderim eşim bey de dininin gereklerini istediği gibi yaşasın derdim. Ailem kırmızı çizgimdir asla taviz vermem. 
0 oy
(3,099 puan) tarafından
Bu arada söz konusu din ise sila-i rahîm diye bişey var. Eşin buna engel olamaz. 
0 oy
(50 puan) tarafından
Anne baba o ya ne demek gitme kendisi kendi ailesi ile görüşmüyor mu
0 oy
tarafından
Sence hakkı var mı ? Onlar senin ailen o niye karışıyor 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 922 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.