0 oy
117 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (661 puan) tarafından
Bebeğim bir hafta sonra 15 aylık olacak hâlâ yürümüyor sadece bir yerlere tutunup gidiyor ayakta bile duramıyo desteksiz doktora sordum yürüyecek yürüyecek dedi sadece 

5 Cevaplar

0 oy
(1,256 puan) tarafından
Benim oğlum 17 aylık yürüdü acele etme yürür insallah
(661 puan) tarafından
Kızımdan küçük olanlar yürüdü valla içime dert oldu canım seninki yeni yeni bir yere tutunup gittikten ne kadar sonra yürüdü
(1,256 puan) tarafından
Örümcek kullandım 15 ayında tutunup geziyordu sonra oyuncak alıyordum elime gel gel yaptım falan öyle öyle yürüdü çok zor yürüdü dert etme 1 aya yürür insallah
-Reklam-
0 oy
(7,946 puan) tarafından
18 aya kadar normal 
(661 puan) tarafından
Biliyorum canım ama yine de endişe ediyor insan. Teşekkür ederim
0 oy
(789 puan) tarafından
18 aya kadar normal halamjn oğlu 2 yaşına kadar yürümedi herkes sakat falan dedi bir doktor da bu çocuğun hiç birşeyi yok bekleyin yürüyecek dedi gerçekten de yürüdü şuan çin gibi zaten ordan burdan tutup yürüdüğüne göre gerisi de zamanı gelince olacaktır 
(661 puan) tarafından
Haklısın canım kızımın her şeyi geç oldu zaten oturması emeklemesi onlar da olmayacak sanıyordum bu da öyle oldu :)
(789 puan) tarafından
İnsan beklediği şeyler hiç olamayacak sanıyor ama oluyor işte biz anneler böyleyiz bugün yürümesini kafaya takip beklesek yürüyünce yarın da Niye konuşmuyor diyip onu kafaya takip beklicez annelik tabiatı buu:)
0 oy
(313 puan) tarafından
Benim oğlan 2 3 ay hep tutunarak yürüdü. 17 aylık olunca elini bırakıp artık bağımsız yürümeye başladı. 18 aya kadar normal yani. 
(661 puan) tarafından
Anladım canım benimki de 18 aylık yürüyecek galiba :)
0 oy
tarafından
11 ayligiz bende çok sabırsızlanıyorum benimki de ayakta denge sağlayamıyor sadece tutunarak geziyor 
(661 puan) tarafından
Bu ay tutunarak yürümeyi öğrendi daha bizimki. Her işi geç:)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 184 göst.
3 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubra- (894 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
9 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ceylan3804 (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 861 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Beren92 (157 puan) tarafından soruldu

412,321 soru

12,412,085 cevap

44,891 kullanıcı

Kategoriler

...