0 oy
174 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (173 puan) tarafından
Her gün 2 demlik çay içen ben şekersiz içemiyorum diye 1 aydır çayı bıraktım. Türk kahvesini sade tarçınlı içiyorum. Herbalife çayını aldım her gün 3 litre içiyorum. Sabah sadece 1 yumurta yeşillik yiyorum. 5 saat sonra yogurtla kabak tarzı tatsız tuzsuz şeyler yiyorum. Gün içinde 1 rezene 1 Yeşilçay içiyorum. Alt karın egrezsizi düzenli yapıyorum, G5 bölgesel zayıflamaya gidiyorum. 54 kilo oldum ama inanın kocaman bir göbek var gitmiyo arkadaş napsam gitmiyor. 7 aylık hamile gibiyim. 1 aydır yaptığım diyet ne işe yaradı anlamadım? Bugün 2.günüm. 2 gündür sadece süt Yeşilçay tarçın içtim. Başka hiç bir şey ağzıma sürmedim yine gitmiyor 

3 Cevaplar

0 oy
(75 puan) tarafından
Bende 3 haftadır diyetteyim 7 kilo vermişim. Dotox suları içe içe içim disim detox oldu 
(2,013 puan) tarafından
Ay süper ya nasıl yaptın
(75 puan) tarafından
Browntea çay var Instagram'da onu aldım kullanıyorum ama etkisi ondan mı detox suları mi bilmiyorum:)))
Sauna tayt atlet takımı giyiyorum gün içinde hep üstümde oluyor spor yapmasam bile su gibi terletiyor zaten. Ama gün içinde 2 litre detox 1 litre normal su ic en güzeli o ben hamilelik öncesi 25 vermiştim şimdi hedefim yine o bakalım sormak istediğin birşey olursa istediğin zaman özelden de yazabilirsin yardımcı olurum :))
-Reklam-
0 oy
(7,085 puan) tarafından
G5 işe yaramadimi gercekten
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Diyetisyenle başladım olmadı göbek gitmedi kendim Leslie vs yaptım göbek gitmiyor ben bekarken de vardı gitmiyor :)) şimdi sadece sabahları ekmek tüketiyorum baska yok göbek var ama diğer bölgeleri korumaya calisiyoeum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 165 göst.
14 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde yetodiyorum (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 548 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,002 göst.
+1 oy
8 cevap 440 göst.
16 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (357 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,926 soru

23,657,274 cevap

308,785 kullanıcı