0 oy
147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,136 puan) tarafından

Iyi geceler güzel hatunlar yarın doğum yapacam sezeryanla gurbetteyim annem geldi o kalacak benle hastanede oglumda babasiyla disarda arabayla kalacak hastane uzak diye eve dönemezler 

Uyku tutmuyor bir taraftan heyecan bir taraftan korku 

Öneriniz varmı bunu kesinlikle yap bunu yanına al diyebileceginiz ve bol bol dua istiyorum sizden <3

4 Cevaplar

0 oy
(1,926 puan) tarafından
Ayy hadi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Çok güzel bir his olduğuna eminim. Bize de nasip olur o günler inşallah. Aklına gelirsem dua et bana canm.
(1,136 puan) tarafından
Hadi hayırlısı olsun dogum ne zaman
(1,926 puan) tarafından
Martta nasipse inşallah canım
(1,499 puan) tarafından
Kaç haftalık hamilesin  Lavinnn benimde doğum Mart'ta aynıyız galiba
(1,926 puan) tarafından
20+4 oldu bugün canım.
(1,499 puan) tarafından
Bizde 22+2 olduk hemen hemen iki hafta var aramızda
-Reklam-
0 oy
(12,922 puan) tarafından

Hemen sayiyorum :D

Kesinlikle yanina nescafe al bol bol minik kirmizi paketlerden. Kahve makinalari var ya su isitmak icin sinbo var bende onu almistim asiri isime yaradi surekli kantinden sicak su olmuyo cunku. Bitter cikolata al. Su ve pipet. Pipet lazim oluyo ilk etapta kaldirmiyolar hep yatar pozisyonda su falan icmek kay oluyo. Karton bardak al. Kayisi kompostosu. Haslanmis tavuk etrafta lokanta varsa dogumdan sonra esin kellepaca alsin bol bol ic. Kuru yas kayisi kuru yas incir hurma al paketli bol bol ye bunlari tuvalete cikariyo gaz cikarmaya yardim ediyo. 

(1,136 puan) tarafından
Çok teşekür ederim bitanem

Kahve makinesini ve kahveyi koydum
Kuru kayısı aldım
Karton baldak aldım
 Pipet iyi dedin yarın ilk iş onu aldırmak corbacida hastanede var ordan aldırım
(12,922 puan) tarafından
Benimde yanimda esimin yengesi kaldi 1 gece canim onunda 2 sezeryani vardi saolsun hep o yonlendirdi. Cokda guzel bakti. Pipeti falan hep o aldi geldi asiri rahat ettim ama. Bitter cikolata al mutlaka ve bol bol ye. Digerlerinide hastane hemsiresi soyledi ondanda Allah razi olsun hep derim ben hemen tuvalete ciktim ve gaz cikardim. Yemezsen nasil iyilesiceksin nasil sutun gelicek nasil tuvalete cikicaksin demisti.
0 oy
tarafından
Canım sezeryansa bol bol kahve kayısı suyu su ve yoğurt. Gaz çıkarana kadar bunlar lazım olacak. Bir de havalar çok soğudu hemen giyin doğumdan sonra üşütme. Sağlıkla kazasız belasız kavuşunca annesi hayırlı doğumların olsun☺❤
0 oy
(2,768 puan) tarafından
Hayırlı olsun canm. Bol bol yürü daha çabuk toparlan. Ve yemene içmene dikkat et

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 215 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hayriye_6464 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 221 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
18 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (640 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 141 göst.

411,641 soru

12,392,199 cevap

43,874 kullanıcı

Kategoriler

...