+1 oy
1,518 göst.
Diğer kategorisinde (1,136 puan) tarafından
Merhaba bayanlar fikirlerinizi merak ediyorum. Bir evde illaki bir oturma odası bir de salon olmalı mı? Oturma odası olarak düşünülen odayı çocuk odası olarak kullanan var mı aranızda?

56 Cevaplar

0 oy
(534 puan) tarafından
Bana gereksiz geliyor tek oturma odası yeterli 
-Reklam-
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ben oturma odasını oğlumun odası yaptım çünkü mobilyaları çocuk odasına sigmazdi. Çocuk odasını oturma odası yaptım bı l koltuk bı tv yetiyor 
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Bence ikisi de olmalı canım çünkü oturma odasinda biz oturuyoruz ve aniden misafir gelince büyük salona alınıyor temiz tutulursa büyük avantaj salon olmasi. Suanki oturduğum evde salon yok o yüzden bazen misafir gelince bi salonum olsaydi hazir temiz temiz kalirdi diyorum
0 oy
tarafından
Valla ben yasiyorum o evde, kirk yilda bir gelecek insana gore dizay edemem. 1 salonum var diger yerler cocuk ve yatak odasi.
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Malesef bizde de öyle iki salon iki yatak odası var .ama  yeni ev alırsak çocuk  odası düşünüyorm.. Bizde 2 salon saçma ya kadınlar ayrı erkekler ayrı oturuyor diye oyle kullanıyorz haftada bir temizliyorum kullanmasak bile 
0 oy
(2,562 puan) tarafından
3 1 oldugu icin evim mecbur kaldm salonumda buyuk isinmaz ama 2 1 evim olsaydi asla yapmazdim
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Canım Benim kaynanam bir tane odayı oturma odası yapmamı istiyordu ama şu an Hani bu devirde bu ekonomide 2 tane koltuk takımı almak açıkçası biraz sıkıyor Hani Evet taksitle alırsın ama hani ben misafirler geldiğinde üzerine oturacağım Koltuk takımlarına Niye o kadar para ödeyim hayatımı mahvedeyim mantıyla yapmadım o odayı da o odada evdeki en sıcak oda ben de oraya çocuk odası yaptım hamileyim 3 ay sonra inşallah çocuğumu oraya yatıracağım bana öyle şeyler saçma geliyor Çünkü sadece bir misafirim ya da bir insan gelince üzerine oturacaksan ne gerek var o kadar para vermeme
0 oy
tarafından

2+1 bizim .oğlumun odası var, oturma odası ve yatak odasi var onun dışında bir oda olsaydı He iyi olurdu en azından toplu bir oda kalır misafirleri oraya atardım diye düşünüyorum :DEvin mimarisi bizim kötü aslında bir oda daha çıkar onuda elimiz az rahatlasın yaptırcaz inşallah

0 oy
(2,841 puan) tarafından
Benim ikisi ayrı kışın oturma odasında oturuyoruz daha küçük daha sıcak oluyor. Yazın salonda oturuyorum daha geniş balkonlu serin oluyor. Misafir için değil kendim için bu şekilde kullanmak daha iyi oluyor. Evim 3+1 .
0 oy
(2,722 puan) tarafından
Bizde de kimse karişik oturmaz rahat edemeyiz, eğilip kalkınca sonuçta kapalıyız dikkat etmeliyiz. Valla 5 yıldır evliyim hiçbir zmn bir arada oturup çay çekirdek çıtlatmadık 
0 oy
(2,656 puan) tarafından
Oturma odam var ama lafta yani pek kullanmıyorum
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Akşam oturma grubumu sattım eski ev 3+1 idi şuan 2+1 kalabalıktı. Şuan sadece köşe koltuğum var 
0 oy
tarafından
valla canım aslında benim fikrimce de şart değil ama benim de 2 oturma odam var :) 2+1 evde oturdum tek oturma odasi ile olmadi.kalabalik aile,kalabalık veya yatılı misafir olunca tek oda ile olmuyor malesef.ben bir de gurbetteyim ailem gelip kalir mesela 2 oturma odasi yapmak zorunda kaldım.
0 oy
(598 puan) tarafından
Evi küçük olanlar ne yapsın? Benim evim 2+1 bi yatak odası bi çocuk odası bir salon var ben zaten en baştan hiç almadım hem oturma odası hem salon takımı. Tek aldım. Az eşya çok huzur. İlerde büyük bir eve geçersem de odanın birine yere halı serip minder atarım. Gelen giden olunca erkekler veya kadınlar hangisinin sayısı daha azsa onlar mutfağa geçer kalanı salonda takılır
0 oy
(13,775 puan) tarafından
İki taraf da burada gelen olur kalabalık olursak diye 2 oda yaptım 1 takıma hiç oturmadik aşırı gereksizmis tasinacagimiz eve yapmicam direk cocuk odasi yapcam o kanepeleri kaldircam
0 oy
(9,638 puan) tarafından
6+1 evim bence gereksiz boş boş duruyor orada yani küçük Bi eve gecsem  illa olsun demem

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 801 göst.
0 oy
4 cevap 246 göst.
4 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hellomam (4,962 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 627 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Bicirik1 (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,055 soru

12,372,470 cevap

42,501 kullanıcı

Kategoriler

...