+2 oy
794 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kızlar 1 aydır kek poğaca borek ne aklınıza gelırse bırseyler yapıyoruz Duruyla, o kadar mutlu oluyor ki, butun apartmana pogaca dagıttık :) karakola da gonderdık :) sizde 2 yasındaysa bebekleriniz deneyiiin cok keyıf alıyorlar hem de vakıt gecıyor :)

17 Cevaplar

0 oy
(14,130 puan) tarafından
Oo elinize sağlık pek tatlı☺️
tarafından
Teşekkür ederizzz ❤️
(14,130 puan) tarafından
Gözde olayları kaçırdın gecenki polislikle ilgili postlara bak
tarafından
Noldu kız sınırım bozulacaksa bakmayayım eşimle küstüm sabahtan beri :D
(14,130 puan) tarafından
Ay okdr uzunki hala devam ediyo şuan post yine kapandı ahahah
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ohhh miss ellerine kollarına sağlık duru kuş o kalpli olan benim olabilir mi teyze bali :D

tarafından
Olmazzzz kalpliii dicleyeee verırızzzz❤️
tarafından
Ahhh yüreği güzel teyzesi dicoş hiç yok demez çok sever kek olsun yeterki ☺❤
0 oy
(51,805 puan) tarafından
harika gözüküyor kekten bıktım bende her cesidini yaptik bıraktı şükür ☺️
tarafından
Cıdden bende kusucam hamurısı yemıyırum babasıyla duru bıde karşı komsuanne kılo alıyorlar :D teşekkür ederiz teyzesi ❤️
0 oy
(845 puan) tarafından
Leziz görünüyor afiyet olsun ☺️
tarafından
Teşekkür edrızz❤️❤️
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Biz ayak üstüne düştüğünden beri mutfaktayiz diye bilirim sabah gozlme açarız akşam kurabiye poğaça kek ne olursa artık yaparız ve cidden çok keyifli (⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)bu arada prensesin ellerine sağlık ❤️
tarafından
Sabah da hazır yufkayla gözleme yapıyoruz :D anası hamur acamadıgı ıcın : D cooook keyıflı cıdden bır de ortalık az dağılsa :( teşekkür ederızzz❤️
(7,034 puan) tarafından
Sjsjjs evet işin en zor yanı o ortalığı toplamak ya bizim ki arada babası pastaneye goturyor orda da bolca kurabiye ekmek poğaça yapıyor alıştı iyice sjsjsjjs hamur yagurup ekmek yapalim diyor
0 oy
(1,919 puan) tarafından

Nasıl Koca yürekli anne 8-) yahuuu anne baba yazmış ayyy yerimmmmm. Ellerinize sağlık. Bu arada olsaydı yerdim cidden:D ve ayrıca gözlerim kıvırcığı arıyor valla ben çok seviyorum onun o saçlarını ♥️

(1,919 puan) tarafından
Eskiyim canım geçen seneden  denk geliriz çünkü görünce mutlaka yazmak isterim:) bi kere bana 6 çocuğun var nasıl bakıyorsun demiştin ya :D bende yok demiştim şimdi kızımız yolda:) önceki nick UmudumAllah
tarafından
Ahahaha bıldım bıldım :D onunda nıcklı ya Allah mıydı neydı karıstırmıstımm :) cok ıyı yapmıssın ayy hemde kızın gelıyorrrr kac aylıkkk
(1,919 puan) tarafından
Evet kizz ya çok şahane bir şey:) 20+4 yolun ortasi geçmez zaman
tarafından
Ben boyle gecmez gecmez, Rabbım 9 ay cok degıl mı 3 ayda doguraydım dıyodum :D bır baktım cocuk kucagımda bır bakıyorum suan 25 aylık olmuş :D
(1,919 puan) tarafından
Ayyyy bu ben :D bende Allah'ım 6. Ayda doğursaydik ne olurdu keşke bu kadar uzun olmasa diyorum. Bakalım o günler nasip olacak mı hayırlısı sağlıklısı ya:))
0 oy
tarafından

Oysss agzı bal teysın bizde keklerini yeseydık ya :)

tarafından
Sanaaa bunun mavi süslüsünüğğğ nasipseee teyzeee ♥️♥️♥️
tarafından
Tamm bak söz unutma: D
tarafından
Unutmaaaam o iş bendeee♥️♥️
0 oy
tarafından

Benim kızımın ismi de Duru. 19 aylık. Sabah kahvaltı hazırlarken, bulaşık yıkarken, yemek yaparken sürekli sandalyeyi tutup anne hoppa diyor :) biz de sürekli börek, pasta, pogaca yapıyoruz. Benimle birlikte mutfakta vakit gecirmeye bayılıyor 

tarafından
Eee siz bizsiniz resmen :) Allah bagıslasın, ınan 20. Aydan sonra hersey daha guzel ama daha zor oluyor :) cunku herseyı anlıyorlar artık :)
tarafından
Şu an kızım her şeyi anlıyor zaten :) yaşları ayni hatta. Zor bir dönem zorlanıyorum açıkçası. 4 yasinda düzelirler diye düşünüyorum
0 oy
(260 puan) tarafından
Çok güzel görünüyor ellerinize sağlık afiyet olsun ❤️
tarafından
Cok tesekkur ederız ♥️♥️
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Güzel görünüyor afiyet olsun 
tarafından
Tesekkur ederızz ♥️
0 oy
(8,031 puan) tarafından

Elinize sağlık bizde oğlumla kurabiye yapıyoruz :)

tarafından
Ohhh en sevdıgım mutfak ısı bılem erkekler ♥️ elınze saglıkk
0 oy
tarafından
Yaaa ellerinize sağlık. Bizde öyleyiz kek , poğaça özellikle kurabiye ay gına geldi vallahi ama çok eğleniyor :)
tarafından
Eveet cok cok eglenıyor hemde zaman gecıyor ya bazrn sankı zaman gecmıyor ozellıkle gece yatırma saatı 9a bır turlu o saat gelmıyor ama benımde halım yok :D sızınde elınıze saglıkk
tarafından
Çok farklı bir enerjileri var canım ben anne olduktan sonra Rabbim neden kadının yaşı ilerlediginde menopoz olayını yapmış çok iyi anladım:)))
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Ellerinize sağlık o beyaz yazıyı neyle yazdınız 
tarafından
Dr oetkerın suslemek ıcın tuplerı var bıme gelmıstı o zaman almıstım denemek ıcın cok guzelmıs
0 oy
(353 puan) tarafından
Nasil yapiyorsunuz benimki mutfagi mahvediyor
tarafından
Benımkıde mahvedıyor :) temızlıyorum
0 oy
(1,247 puan) tarafından

Elinize sağlık :)) benim oğluşum 3 yaşında 2 senedir falan ne yapsam burnunu sokar içine :))) bende öyle mi dedim aldım yanıma illa birşeyinde onu dahil ettim şimdi bişey yapsam direk gelir yanıma anne ben yapıyım sen dur diyor :))) kek poğaça tatlı yemek ne varsa illa birşeyi o yapicak :)) temizlik yapıyoruz gidip bezini alıp gelir illa arkamdan yapicak birde yumurta kırması var beni benden alıyor :))

Saatler sürüyor ama çok keyifli izlemesi Allah'ım diyorum bu çocuğu daha dün kucağımda emziriyordum.simdi yanımda ne yapıyor diyorum oda hemen çünkü ben abi oldum diyor (hamileyim) :)))
tarafından
Yaa ne guzel ozellıkle erkek cocuklarına bu bılıncı veren annelere bayılıyorum :) eskı zamanlarda cay tabagı koyan adama degısık gozle bakılırdı sukur ki bızım yetıstırecegımız cocuklar herseyın esıt oldugunu bılıcekler :) Allah hayırlı evlatlar versın :)
0 oy
tarafından
Yaaaaaa cok minnosssssss ❤️❤️❤️
tarafından
Sana da yapalımm mı enik ♥️ annesi♥️ duru seklınde
tarafından
Ay  olur olur ehehehe
0 oy
(9,640 puan) tarafından
Çok da güzel olmuş elinize sağlık 

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 992 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 593 göst.
22 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 533 göst.
15 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 767 göst.

411,005 soru

12,369,160 cevap

42,243 kullanıcı

Kategoriler

...