+1 oy
326 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (340 puan) tarafından

Herseyim canım oglumla herseye ragmeb oglum icin depresyona girmemeye calisiyorm buda aksam anligimiz uykumuz olmayinca etkimlik gece yapılıyor 

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yuh  ya ancak bu kadar olur kız aynısıni şimdi oğlum yapıyor 
(340 puan) tarafından
Etkinlik kardeşliği ❤❤❤ eglensinler kuzular
-Reklam-
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Kaç aylık maşallah 
(340 puan) tarafından
25 aylik cnm
(2,138 puan) tarafından
Ay sulu boyayı etrafa dökmüyo mu
Bugün benimki 29 aylık keçeli kalemi her yere sürdü duvarlara vs. Yani sürme dedikçe sürüyor
(340 puan) tarafından
Omlar kesfediyo antre oldugu gibi cizik icinde yapma deyince daha cok yapıyorlar o yuzden cok müdahale etmiyorm iki kez su kabini doktu haliyi sildim yasasinlar cocukluklarini buyuyubce istesekte ugrasmazlar
(340 puan) tarafından
Ben 7 8 yaşlarında cocukken salon duvarina yeni alfabe öğreniyorum rakamlari falam o hevesle cizdim annem aman cocuklar mutlu olsn boyanir kom ne der diye umursamadi yazin boyatti icimizde kalmadi simdi yapacak değilim ama hevesim kirilmadi
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Maşallah Sübhanallah ne güzel düşünmüşsün Annesini❤️Ellerine baksana seviyor belli
(340 puan) tarafından
Cok seviyo bir yasinda beri ugrasiyo boyamayla seviyotuz
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Harikasınız....... 
(340 puan) tarafından
Asil harika olan guzrl bakan gözünüz
0 oy
(789 puan) tarafından
Çok güzel benim kziimda boyama yapmayı çok sever ama sulu boya hiç denemedik kuru boya ile her yer batıyor sulu boyaya cesaret edemiyorum:)
(340 puan) tarafından
Evet briaz batıyo iki kez su kabi döktük ama anında mudahaleyle halida leke  klmadi cok sukur dokeceklwr cizecekler deneme yanilma yöntemiyle keşfedecekler

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 234 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Amerikanbebesi (3,560 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 434 göst.
0 oy
13 cevap 323 göst.
0 oy
13 cevap 581 göst.
16 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (564 puan) tarafından soruldu

411,614 soru

12,391,401 cevap

43,821 kullanıcı

Kategoriler

...