0 oy
164 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (604 puan) tarafından
Sizce gerekli birşey mi elektirik fat.çok yansıyor mu

11 Cevaplar

0 oy
(613 puan) tarafından
Ben kullanıyorum kışın yaz aylarında iş görmüyor çok memnunum ben. Kışın gerekli bence 
(604 puan) tarafından
Bencede ama bilemedim alsam mı almasam mı
(613 puan) tarafından
Kışın zor kuruyorsa çamaşırların al tabi ki
(604 puan) tarafından
Işte ev küçük koyacak yerim yok
-Reklam-
0 oy
(657 puan) tarafından
Yaz kış kullanıyorum. Çamaşırların çıkan tozu pisi gördükçe yazın da kurutmada kurutmadan vazgeçemiyorum. Ayrıca çok pratik. Faturaya ister istemez yansır ama oranı nedir bilemem... bizde her alet her gün çalıştığı için onun ayrımını yapamıyorum. Bence kesinlikle gerekli 
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Bende kullanıyorum bence çok gerekli soğuk memleket için daha da gerekli 
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Ben çok memnunum. Evim küçük balkon müsait değil. Çamaşırlıktan kurtuldum. Bir de su saatte yıkamam lazım asmam lazım ki kurusun derdi de bitti 
0 oy
(313 puan) tarafından
Geçen sene aldık iyi ki almışız diyorum. Oğlum doğana kadar küçük odada kurutuyorduk çamaşırliga asıp. Doğup büyüyünce asacak yer kalmadı. Yazın yine balkona asıyorum ama kışın direk makineye. 2 saatte kurutuyor. Faturaya çok yansıma olmadı. 
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Yaklaşık bir yıldır smasung add wash kurutmali çamaşır makinesi kullaniyorum. Çok memnunum çamaşırlar hem daha yumuşak hem daha canlı çıkıyor. Kurutma makinesi candır bence
0 oy
tarafından
Kesinlikle çok gerekli bu yazın aldım o zaman fiyatı daha uygundu 1 aydır kullanmayw basladim evde toz toprak topak derdi kalmadı zaten uzmanlar eve çamaşır açılmasını önermiyor astim ve solunum yollarına zarar verdiği için ilk kullanimdan itibaren bunca zaman niye almamisim diye kafamı duvarlara vurdum yazin zaten kullanilmaz balkona asilir ama kışın kesinlikle sart tasarlayandan Allah razı olsun
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Bence çok çok gerekli benim elim ayağım resmen,kiyafetlerden çıkan tozu bile topluyo 
0 oy
tarafından
Ben kullanıyorum çokta memnunum iyiki almışım yaz aylarında kullanamıyordum ama bu yaz hep kullandım daha temiz ve iyi bence
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Hayır hayat kurtarıcı. Fatura 100 TL gelen dönemde 10 TL yansımıştı bizim. 
0 oy
tarafından
3 çocuk annesi olarak yazıyorum hayat kurtarıcı biz daha yeni aldık fatura kısmı hakkında bisey diyemem ama zamandan çok tasaruf 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 57 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde hamislerdenbiri (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde hamislerdenbiri (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 156 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde teleTubiii (1,918 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 252 göst.