0 oy
1,475 göst.
Diğer kategorisinde (1,247 puan) tarafından
Kizlar 30 haftalık hamileyim kızım olucak Allah'ın izniyle öncelikle Rabbim evlatlarımızın kız/erkek hepsinin yolunu bahtını açık etsin 

Oğluşumun adı Yiğit Ali Ali'yi ben koydum eşimin tarafında sahabe isimlerinden vardı kız olarak Merve Zeynep dışında isim önerirseniz sevinirim

İsim ve anlamı nedir

İkincisi sahabe isimlerinden etkilendiğiniz isimler varmı?? Ben Amine istiyorum ama eşim istemiyor 

113 Cevaplar

0 oy
(3,854 puan) tarafından
Kizim olsa cennet koymak isterdim .yani kir kez daha kizim olursa
-Reklam-
0 oy
(931 puan) tarafından
Kızımın ismi Defne eşim istedi o koydu aslında ben Kumsal ismini daha çok seviyordum iki ismi yan yana yakışsaydı beraber olacaktı da nasip değilmiş olmadı 
0 oy
(571 puan) tarafından

Ilk kizim liya sabır,sabrin en guzel hali demek.

Ikizlerimden Lina hurma fidesi, Almina kutsal yerde acan  cicek,kızıllık anlaminda .Allahim heosinin omrunu hayirli kilsin insallah .Hepimizin evlatlarinin 
(2,206 puan) tarafından
Öyle post cevaplarına baktım bi kızım olsaydi eğer bende Liya lina lena masal Karen vs dusunurdum :) en güzelleri siz yazmissiniz
0 oy
(1,031 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sümeyye :) kızımın adı. İslam'da ilk şehit kadın sahabenin adı 

0 oy
(294 puan) tarafından
Benim kizcemin adı Ayşe anlamı huzurla yaşıyan demek :)
0 oy
tarafından
Elif İkra kızımın adı 
0 oy
(54 puan) tarafından
İlk kızımı Asel ırmak koydum şimdi 2.kızım olcak hayırlısıyla ona da Aden nehir koycam 

Asel: Arapçada bal demek Kur'an da cennetteki bal ırmağının adı olarak geçiyo 

Irmak da temiz su nehir anlamında.. bal ağır ve yapışkan olduğu için aselin ağırlığını alsın ismi ağır gelmesin diye düşündüm

Aden: cennet bahçelerinden birinin adı olarak geçiyo Kur'an da geçmesi nedeniyle ağırlık açısından nehir düşündüm (ablamızın adındaki ırmağın diğer anlamı da nehir olduğu için de nehir de kaldık) bütün evlatlarımız adıyla yaşar inşallah isimleri gibi bahtları da ömürleri de güzel olsun 
0 oy
(439 puan) tarafından
Kızımin ismi sena diğer kızıma derin yada nefes koyucaz
0 oy
(392 puan) tarafından
Hümeyra hifa kızımın adı hümeyra kızıllik kusursuz güzellik demek ayrıca peygamberimiz hz Aişe annemizi hümeyram diye severmiş hifa da sabırlı kadın demek sabırla Allaha şükreden kadın ve ayrıca Bi kadın sahabe ismi
0 oy
(789 puan) tarafından
Büyük prensesimin adı livanur Küçük prensesimin adı Miray 
0 oy
(554 puan) tarafından
Kızımın ismi Zeynep Ece. 2. Olursa kız olursa Allah nasip ederse Rüveyda olacak çok beğendim bu ismi 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
İlk kizim güneş ikincisi mavi
0 oy
(586 puan) tarafından
belis hayal ❤️

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 336 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 263 göst.