Telefon sahsa ozeldir karistirilmaz. Bir kusur gordugunuzde gece gibi olun diyor mevlana. Belki o adam o yanlisimdan doner ama siz bildiginiz icin artik kendini aklayamaz. Hadi cahillik ettin ogrendin kimseye anlatmaman gerekirdi. Kayinvalidenin eltisine anlstarak cok buyuk bata yapmissin. Kimin eltisi kime dost ki? Kayinvalidene aciyan gozlerle bakacak aile sirrini disariya vermissin. Artik kayinvalidenin eltisiyle hep iyi gecinmek zorundasin. İlk kavganda herseyi doker ortaya.
Benim gelinim böyle biseyi eltime anlatsa düşünemedim paralarim başta yanlış yapmışsın sana ne ki karıştırıyorsun milletin telini mesajını facesini ne ayıp sana yapılsa ne hissederdin??? Ayrıca hadi karıştırdın diyelim sabah akşam sizde olana anlatana kadar koynuna girdiğin adam daha yakın ona anlatmalıydin..
Bence bunu eşine anlat ama hani ben şunu bunu yaparken tam o anda pederin teline mesaj geldi bende veriyim diye yeltendim birde bakdım ki mesajda şu yazıyo sonra vazgeçdim vermekden pedere şoka girdim görünce falan filan dersin kızz yalandan diyecen mecburen baksın bi çaresine yazık değilmi kaynanaya yaa teneşir paklayasıca diycem günah olacak neysee
Senin yaptığın da ayıp adamın telefonunu karıştırmışsın haklı olsan ki değilsin haksız konumuna düştün bile.
1,486,257 soru
24,298,596 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın