0 oy
439 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (367 puan) tarafından
Gecen sene  kizim 1 yasindayken kizima yemek yedirirken kasigimdan kizima yedirdim ama annem napiyosun kasigini cocugun agzina soktun ayni kasiktan yediniz dedi anne kizim o benim ben dogurdum onu dedim sen hic mi bizim kasigimizdan yemedin dedim hayir hic bardaginizi kasiginizi kullanmadim dedi ilk defa annemden oyle bisey duydum siz yer misiniz  ?

22 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Kiz senin anan nerenin kontesi :)
(367 puan) tarafından
Valla bilmiyorum cok sasirdim normalde hayatta boyle bisey beklmezdim annemden ama kadin yememis hic ama ben yerim cocugumdan mi igrenicem
(52,054 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
(2,554 puan) tarafından
Mesele igrenmek değil zaten. Sen olayı çok yanlış anlamışsın bence. Çocuk hasta olabilir
(367 puan) tarafından
Yanlis anlamak degil zaten hasta oldugumuzda yada agzimizda yara vs oldugunda tabi cocugu riske atmiyoruz ama diger türlü veriyoruz ister istemez
(2,554 puan) tarafından
Sen annenin kaşığından ye o zaman şimdi yiyebilir misin? Ya da annen senin kaşığından yesin yiyebilir mi? Neden çocuğu buna mecbur bırakıyorsun ki küçük diye. Bana çok yanlış geliyor. Bazı şeyleri elimle bile verince defalarca ellerimi yıkamaya kalkıyorum. Ağzımız mikrop yuvası. Bence çocuğu buna maruz bırakmak doğru değil.
-Reklam-
+1 oy
(3,308 puan) tarafından
Verdigimde olmuştur ama dikkat etmek gerekiyor.. 
+1 oy
(2,554 puan) tarafından
Yok yedirmem. Benden mikrop kapar filan belli mi olur. Onların bunyeleri o kadar sağlam değil daha.
0 oy
(2,704 puan) tarafından

Yerım :) hsta vs hariç

(367 puan) tarafından
Ahh ne guzel  kizim suan 2 yasinda ama yemez babasindan alismis bana anne diye yapisiyo
(2,704 puan) tarafından
Valla dogdu dogalı babacı babacı dıyorm:)ne kadr bana düşkün olsada heryerde herzaman babacı dıyormkı ıkısınede işlesin öyle olsun ki öylede oluyo gibi eşimde havaya giriyo gocunmuyo bakmaktan:)hadı babası senı ıstıyo diyorum tamam rahatım cok sukur
(367 puan) tarafından
Benim iki kizda yapiskan gibi yapisirlar bana :)
(2,704 puan) tarafından
Kkhhkkll kız babaya derler oysakı
(367 puan) tarafından
Ahhh keske babalari delirir ama kizlari o kadar degil cikari olmadan gitmiyor babasi bakkala gidelim markete gidelim demese gitmez hic :)
0 oy
tarafından
Ozellikle bilerek yapmiyorum ama bazen sofrada hem ona yedirip hem kendim yerken tantanada karisiyor arada catallar kasiklar. Hasta vs degilsem cok dert etmiyorum.
(10,538 puan) tarafından
Aynı ben :) sofraya 3 catal kasık koyarım kızım için de koyarım yani illa ki karışıyor sonradan :D
tarafından
Valla karismamasi imkansiz o harala gurele icinde :D
(367 puan) tarafından
Aynen bende hastayken vermem bulasmasin diye
0 oy
tarafından

Bende yerım ama benım annemde kaşıgımızı bardagımızı lokmamızı yemezdı kullanmazdı:) asırı hasas bır mıdesı var

(367 puan) tarafından
Bazi annelrin midesi kaldirmiyo olabilir :)
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Hastalıkların çoğu tükürük yoluyla geçiyor tiksinme olarak tiksinmem ama gerek yok çocuğa bakteri virüs geçirmeye kendi kaşığı ile yediririm bebisime
0 oy
(52,054 puan) tarafından
yerim annemde yemezdi bizim kasigimizdan tiksinirdi. herşeyden tiksinen ben kızımin hicbirseyinden tiksinmem❤️agzinin kenarini parmagimla siler yalarim oh mis❤️
(367 puan) tarafından
Yok o kadar yapmam ben ama yerim ayni kasikla :)
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Kendi kasığımla ona yedirmek istemem çoğu zmaan dikkat ederim. Çünkü o da bir birey ben nasıl annemin kaşığıyla yemek istemiyorum. O da kendini ifade edemese de benim kasığımla yememeli bnm zorumla. Ben onun ağzından çıkanı bile yiyorum o ayrı :)
(367 puan) tarafından
Iki kizimda cok zor yemek yerler büyüğü sofraya oturur herkes kalkana kadar anne canim istemiyo der onu zorla yedirmeye calisirken kucuk kizim surekli kasigi catali elinde kendi yemeye calisirken hep dokuyor ve arada elimde olmadan bi bakiyorum ona yedirmisim :))
(1,306 puan) tarafından
Arada olur cnm farketmeden ama çoğu zaman dikkat edilmeli onlar da bir birey :)
0 oy
tarafından
Bende kendi kasigimdan vermiyorum asla çünkü sigara kullanıyorum ve dişim de iki dolgu var mikrop geçer diye ama kizcem kendi agizindan çıkanı bana zorla yediyor :D
(367 puan) tarafından
Yok sigara kullanmiyorum ama ne kadar dikkat etsemde gidiyor arada o kasik :)
0 oy
tarafından
Ben tiksinme cocugumdan tabiki yerim ama kendim için değilde benim ağzımdan ona mikrop geçer diye korkarım sadece ama mesela yemeğini yedi doydu kalanını onun kasigiys ben yerim eşimde yer insan evladından tiksinir mi 
0 oy
tarafından
Kızıma oğluma kendi agzimdan asla vermem çorbalarınin tadına bakarken bile başka kaşık kullanıyorum. Ama ben onların ağzından yerim :)
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Ben de yemiyorum canım kimseyede izin vermiyorum
(367 puan) tarafından
En guzeli
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Valla yalanım yok bazen verdiğim oluyor ama bir başkası verse kızarım
(367 puan) tarafından
Bende kizarim baskasina
0 oy
tarafından
Ben yerim bunda ne var
0 oy
(20,345 puan) tarafından
Ben de yerim. Oğlum bugün elini suyun içine soktu. Suyla oynadı. Sonra zorla bana iç ille dedi. Onu bile içtim . 
(367 puan) tarafından
:))) Ah bu cocuklar
0 oy
tarafından
Hasta olmadığım taktirde verirdim bizimle yemek yemeye başladığı zaman tâbi 1.5 yaşından sonra yani
0 oy
(1,744 puan) tarafından
Ben yedirmiyorum ama kızım 1 yaşında kendı agzındakı gevdikten sonra benim ağzıma sokuyor . Mandalinayı mesela alıp emiyor posasını zorla bana yedırıyor yutana kadar da ağzıma bakıyor 
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Yedirdigim oluyor ama kendisi çay kaşığıyla yemeği seviyor :)) benim kaşığa aklı gidince haydi sen küçük kaşık getir diyom :))
0 oy
(973 puan) tarafından
Bende kesinlikle yemem kocam bir defa yedirdi bir daha asla yedirme dedim küçük çocuklar biz sigara içiyoruz çok dikkat ederim buna 

İlgili sorular

+1 oy
37 cevap 753 göst.
12 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ftmh (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 160 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 330 göst.
18 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sunakarayell (353 puan) tarafından soruldu

412,352 soru

12,413,009 cevap

44,915 kullanıcı

Kategoriler

...