0 oy
1,295 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kızlar bu krem nasıl ya ne kadar sürede geçirir pişiği?

Ya doğduğundan beri Bim in bezini kullanıyoruz, hiçbir sorun olmamıştı ama 15 gündür pişik oldu ya,kakasını yaptığında hep yıkıyorum kurutuyorum,çişini yaptığında ıslak mendille siliyorum onu da kuruluyorum, kısacası doğduğundan beri nasıl bakım yaptıysam aynı şekilde devam ediyorum ama neden oldu anlamadım, 

Bepanthol pişik kremi kullanıyoruz ta en baştan beri.

Saglik ocağı travazol krem verdi o da fayda etmedi, eczacı bunu önermiş 2 gündür kullanıyoruz ama değişen bişey yok gibi.bide pudra vermiş üzerine de bunu dökün diye ama işe yaramıyor yani, 

En son eşim bezi değiştirelim o zaman dedi, en iyisi Prima demi, bugün alicaz 9 aylık kaç numara almam lazım, Bim in bezinde 4 numara kullanıyoruz aynı mi oluyor hepsi.

Ay uzun oldu kusura bakmayın ya

-

17 Cevaplar

0 oy
(564 puan) tarafından
Bende bu kremi kullanıyorum hemen geçiriyor
(564 puan) tarafından
Hayır tek bunu suruyorum
tarafından
Günde kaç kez sürüyorsun peki ? Eczacı 1 kez demiş ben de gündüz Bepanthol kullanıyorum akşam yatarken bunu sürüyorum
(564 puan) tarafından
Pişik oldukça suruyorum
tarafından
Hangi bez kullanıyorsunuz peki
(564 puan) tarafından
A 101 den soffio
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zaten pudra pek önerilmez genelde. Pisigi artiriyor derler bende kullanmıyorum

Pişik gecene kadar ıslak mendil kullanmamani tavsiye ederim ılık suyla nemlendir pamuğu onunla sil veya pamuklu bezi aynı şekilde kullan. Islak mendil de iyice tahriş edebilir. Bu kremde baya iyi umarım geçer
tarafından
Ay inşallah ya, hiç olmamıştı şimdiye kadar,birden ne oldu anlamadım
0 oy
(1,124 puan) tarafından
İlk günden beri bunu kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı hiç daha bir kez bile pişik olmadı hakiki zeytinyağı varsa ondan sür biraz sonra da bu kremden sür üstüne daha çabuk iyileşir geçmiş olsun canım ♥️
tarafından
Sağol canım inşallah ya, bizim de hiç olmamıştı, siz hangi bezi kullanıyorsunuz peki
(1,124 puan) tarafından
Molfix kullanıyorum
0 oy
(4,556 puan) tarafından
Ben nivea baby kullanıyorum çok iyi krem bebeğimin koltuk altı pismisti iki günde geçirdi 
tarafından
Tamam canım bide onu deneyelim
(6,091 puan) tarafından
Ben de Nivea kullanıyorum çok etkili
0 oy
(8,378 puan) tarafından
Doğduğundan beri her alt açmada sürüyoruz 16 aylık hiç pişik olmadı çok şükür 
tarafından
Biz de BİM'in bezini kullanıyorduk hiç sorun olmamıştı, onu da zaten bilerek aldık hani eğer ilk başta pişik yaparsa kutuyu olduğu gibi atarız yakınımızda verecek birini bulamazsak diye ama çok şükür hiç yapmadı şu 15 gündür var işte
(8,378 puan) tarafından
Kaç aylık ki canım
tarafından
9 aylık canım
(8,378 puan) tarafından
Ek gıdadan olabilir alerjisi olabilir bir besine özellikle
tarafından
Ah bi bilsem canım, aklıma geldi de bulamadım hangisinin yaptığını çünkü tadım zani hicbisey olmadı ,geçer inşallah ya tez zamanda
0 oy
(103 puan) tarafından
Zeytin yağı sür canım poposuna pişik olan yere benim bebegim 2 yaşında artık çişi falan daha çok pişik yapıyor herşeyi yediği için hemen zeytin yagı sürüyorum geçiriyor 
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim ☺️❤️ geçer inşallah tez zamanda
0 oy
(542 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun bebeğim 8 aylık doğduğundab beri bu kremi kullanıyorum ve çok iyi geliyor bize pişik ilk ek gıdaya geçerken olduk uzun sürdü ama sadece bu krem kesti pişigi ayrıca küçük bir tane daha aldım oda terli yerlerinde koltuk altı boyun falan çok etkisini gördüm günde 3 defa yaparım 6 bez değiştirme yaptıysam eğer
tarafından
Eczacı 1 kez sürün demiş ya o kafamı karıştırdı
(542 puan) tarafından
Vallahi ben bir kere hiç o şekilde kullanmadm bı sıkıntı da yaşamadım canım
0 oy
(10,061 puan) tarafından
Ben yurt dışından kırmızı boya gibi ilaç getirttim şıp diye kesiyor keşke burdaada olsa.. ama bu krem de kullandım yapısı falan buda güzel aslında fayda ederdi
(8,378 puan) tarafından
Pudra kullanma zaten gözenekleri tıkar eskidenmiş o
tarafından
Kız evet ben de hiç kullanmadım şimdiye kadar ama eczacı demiş
(8,378 puan) tarafından
Satmak için demiştir zaten yoğun bir Krem gerek yok başka bişeye
tarafından
S.alak işte ya g.erizekali
(8,378 puan) tarafından
Sorma herşey para sanki
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Ben de doğduğundan beri aynı bez kullanıyorum. Biraz pembeleşince bu kremden sürerdim hemen geçerdi ama geçen gün geçmedi, ilerledi. Aile hekimi travazol verdi o da işe yaramadı. Çocuk doktoruna götürdüm mantar kremi verdi geçmezse cildiyeye git onlar özel krem yapıyorlar dedi ama çocuk şükür verdiği mantar kremleri ile geçti. Sudocrem çok ilerlerse yetersiz kalabiliyor 
tarafından
Adı neydi canım kremin acaba, mantar nasıl bişey bilmiyorum hiç
(2,127 puan) tarafından
Görüntüsü pişik gibiydi yani pişikti ama krem mantar kremi. Bacoderm krem ve trosyd
0 oy
(15,743 puan) tarafından
Pişik sorunu çok yaşamadım ama geçenlerde oldu küçük oglumda doktorumuza soruyorum yani bir şey sürerim artar eder diye
tarafından
Ben de hiç yaşamıştım ya 15 gündür var,o kadar da dikkat ediyorum halbuki
(15,743 puan) tarafından
İst benimde ilk oldu dojtora sordum hemen o krem söyledi hemen gecti
0 oy
tarafından
Eskiden kızım çok aşırı pişik oluyordu bundan sürüyordum geçmiyordu bezi değiştirdim geçti şimdi de oluyor ara sıra crystalin sprey dezenfektan sıkıyorum onunla temizleyip kuruluyorum hamezing sürüyorum mis gibi oluyor 
0 oy
(2,306 puan) tarafından
Bende bu kremden kullanıyorum muhteşem bence günde iki kez kullanıyorum pişik olunca 
0 oy
(302 puan) tarafından
Bezini degistirin bakalım bı molfixte iyi hamazink madacassol  de çok iyi benim cocugunkini bunlar hafifletmisti 
tarafından
Kaç numara almamız gerekuyor ki 9 aylık bebeğim
0 oy
(353 puan) tarafından
Bepanthol dene birde canım bezin üstünde kilosu yazıyor zaten 4 numaradır bütün ihtimal ıslak mendil kullanma bende ıslak mendili değiştim pipisinin üstü kızarmış birazdan gidip Dalin Alaçam tekrar 
tarafından
Baştan beri Bepanthol kullanıyorum canım, ıslak mendil de baby turco, ay aynı düzen gidiyordum neden oldu anlamadım ya
(353 puan) tarafından
Belki yediği birşey yapmıştır canım
tarafından
Takip wdeyim dicem ama nasıl ederim ki onu da düşünüyorum,hepsinden yiyo
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Bebeğiniz ne kadarlık yediği bişey de dokunmuş olabilir. Kantoron sürebilirsiniz. Travazol fazla kullanmayın. Sebamed ya da sudokrem iyi gelir
tarafından
9 aylık, valla bilmiyorum ki, birden oldu çünkü,aynı düzen gidiyordum neden oldu anlamadım hiç ga
0 oy
(9,099 puan) tarafından
Travazol ile hemetan kremi al sür canim onun faydasi oluyormus cocuk doktorum oyle demisti birde hemazinc kremi var benim oglumdada pipi etrafı kızarık hemen geciriyor bu 
tarafından
Hametan i da sürdüm canım ya, bi kaç gün daha bekleyeyim olmadı tekrar götürücem napiyim,inşallah geçer
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Evet eger pısıkse bu krem fayda eder. Ama mantara dönmusse hıc fayda etmez. Ozaman travazol ıle baska kremleri donusumlu kullanman gerekir. Gecmıs olsun. Pazartesıye kadar gecmezse bı doktora tekrar gosterın bence
tarafından
İnşallah mantar değildir canım ya, teşekür ederim inşallah geçer

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 280 göst.
0 oy
2 cevap 320 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ardabebek (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 225 göst.
22 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mryftma (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 264 göst.
15 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,851 soru

24,688,469 cevap

368,192 kullanıcı

...