Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_34475b4afebe8c67122b750fe6aa0179, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Keşke annem hasta olmasaydı :(-Aile & Aşk
0 oy
1,272 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Keşke annem hasta olmasaydı da , sarılıp ağlaya ağlaya derdimi anlatsaydm, canım yanıyor hiç mutlu değilim senin kıyamadigin evladına , içinde merhameti buLunmayan insanlar neler ediyor diye ,

İçime ata ata ölüyorum resmen,kimin bedduasinj aldım böyle canım böyle derin yandı , 

Başımı alıp çekip gitmek istiyorum kimsenin beni bulamayacagi insanlarin olmadığı bir yere ...

1 yıl önce kaybettiğim 25 yaşında ki abimin mezarına dahi gidemiyorum, toprağını bille göremiyorum o kadar vicdansız bir insan ki kardeşimin topragini bille göremiyorum, bazen rüyalarıma girer seni ozledjm der , ne yapayim be elim kolum bağlı gelemiyorum ki :(

Annem hasta olmasaydı yine en büyük gücü ondan alırdım ,anneme yalandan ben iyiyim demekten yoruldum , annemi görünce yalandan gulmkten yoruldum :( ::( :( 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allahım icim yandı Rabbim güç versin canım sana çok hemde
tarafından
:( :( Allah razı olsun inşallah senden
tarafından
Güçlü ol canım güçlü ol kimsenin yaptığı yanına kalmaz ama sen kötü olursan onlar sevinir güçlü ol ki kendi kendilerini yesinler Rabbime sığın
tarafından
İnan ki çok yoruldum kiminle savasacagimi sasirdjm , içime ata ata kendimi yok ediyorum , ne yapacağımı bilemiyorum ,
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ahhh kuzum içimi yaktın rabbim anlarımızı başımızdan eksik etmesin ❤️
tarafından
Amin amin inşallah Allah razı olsun, :(
0 oy
(2,757 puan) tarafından

Ne diycemi bilemedim Allahindan bulsun aynisini yasasin:(

tarafından
Amin Allah var , ama insan bu kadar vicdansız olmaz ki, bu kadar gadar olmaz ki :(
0 oy
(114 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah canım o kadar üzüldüm ki annelerimizi eksikliğini göstermesin Allah üzülme ne hastalığı var sa düzelir inşallah ayakta dur çocuğun için öyle insanları Allaha havale et
tarafından
Amin Allah razı olsun canım , annem hasta diye benimde elim kolum bağlı , ya birden uzulurse benim yüzümden anneme bişi olursa korkusuyla birşey belli edemiyorm
(114 puan) tarafından
Ne hastası canım annen
tarafından
Böbrekleri iflas etmiş canim
(114 puan) tarafından
Ayy Allah yardımcısı olsun canım inşallah düzelir
tarafından
Amin Allah razı olsun inşallah senden
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Canim benim hangi sehirse yasiyorsun eğer kayserideysen buyur gel 
tarafından
Yok kız ağrı /doğubayazıt'a yaşıyorm keşke yakın olsaydık
(3,024 puan) tarafından
Tuh valla benimde  esim askerde bende yalnizim canim 54 gunu kaldi ben kacarak evlendim esimle kendi ailem red etti beni kaynanayla kayin baba ayrilar bende cok yalnizim oglumdan baska kimsem yok suan
tarafından
Dillerim hayirlisi ile eşinle kucaklarsin, rabbim yuvanın bereketini huzurunu eksik etmesin hep mutlu ol inşallah
(3,024 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim benim inshallah sende mutlu olursun bende çok sıkıntılar çektim  seni cok iyi anliyorum
tarafından
Allah razı olsun inşallah senden çok sağol
0 oy
tarafından
eski beni buldum yazinda ben pişmanım sustugum icin sen sakın susma kendini savun abinin mezarına gitmene izin mi vermiolar vicdansizlar güçlü ol seni sindirmeye çalışıyorlar ama sen kendin için cabala
tarafından
Benimde evim ayrı ama inanki birgin olsun eşime karsi kadınlık görevimi ihmal etmedim , yemeğinden tut utusune kadar birgün olsun bir eksiklik yaşamadı , gidip geliyor diyor annem bunu dedi artık bana saldırıyor annesi öyle yapmış artık takketen düştüm hep doldurus
tarafından
canim inanır mısın boyle seylere bilmem ama eşinin içtiği suya El Vedüd ve El Vali isimlerini oku ufle bi haftaya yumusar sana karşı
tarafından
İnşallah Allah razı olsun umarım iyi olur çok sağol
tarafından
Allah senden de razi olsun canım iyi olacak inşaAllah inaniyorum o isimleri unutma canım gerçekten tesiri var yemeklerine de ufleyebilirsin
tarafından
Ekran görüntüsü aldım eşime vereceğim her türlü yiyecek ve içecegjn üzerine okuyacam ,
Rabbim merhametini karşına çıkarsın inşallah
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Herkesin bir derdi var en önemlisi sabır etmek benimde annem var bana sahip çıkmıyor 1 sene 3 aylık evliyim abilerim ablam kardeşim benimle konuşmuyor neden çünkü onların istediği olmadı benim istediğim oldu annem bana hiç bir zaman annelik yapmadı bir lokma ekmek vermedi babam yok bende babamın mezarına gidemiyorum dedemler burnumun dibinde oraya bile gidemiyorum isyan etmiyorum Rabbim sınıyor Allah yardımcımız olsun
(1,347 puan) tarafından
Biliyorum canım Allah görüyor herşeyi sanmaki yanına kalıcak bunlar elbet Allah çıkarıcak
tarafından
İnşallah en kısa zaman da kendi gözlermiz ile görürüz
(1,347 puan) tarafından
Benim eşimin elinde yok ondan gidemiyorum yoksa götürür diyorda götürcem diye ama bakalım ne zaman Rabbim eşine doğru yolu göstersin canım
tarafından
Amin inşallah Allah senden razı olsun
(1,347 puan) tarafından
Sendende canım saol
0 oy
tarafından

Seni abinin mezarına bile göndermemekte ki amaç ne ki acaba ? 

Çok zor bir durum inanki çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 
tarafından
Ölmüş gitmi mezarına neye gideceksin diyor :( onun böyle demesi bille beni çok yakıyor ölmus gitmiş ne demek :(
tarafından
Yarın bir gün onun bir yakını da ölür gün gelir devran döner ölüm kendi başına uğramadıkça kimse onun o yoklugun ne demek olduğunu bilmiyor ne diyim ki kimse yaşattığını yaşamadan ölmez
tarafından
Rabbim büyük elbet birgün aldıkları ahların altında edilecekler er yada geç ama Allah a bıraktım ben onları
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Rabbim annene şifa versin insallh insallh sanada güç kuvvet mutluluk versin insallh en kısa zamanda omzunda taşıdığın bunca yük dert hafifler 
tarafından
Amin Allah razı olsun inşallah senden, çok sağol
0 oy
(805 puan) tarafından
Rabbim sana sabır versin yâr ve yardımcın olsun. Üzülme diyemem yaşadıkların çok zor insan üzülmez mi . Ama bol.bol dua et bacım Allah var gam yok
tarafından
Elhamdülillah çok şükür , Allah senden razı olsun inşallah , Allah var gam yok rabbim büyük
(805 puan) tarafından
Senden de canım benim
0 oy
(2,103 puan) tarafından
Rabbim annene safi ismiyle şifa versin inşallah canım 
tarafından
Amin amin amin inşallah rabbim senden razı olsun
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Kıyamam canım ya allahım yardımcın olsun sabır versin Annende inşallah en kısa zamanda şifa bulsun
tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun annem iyi olsun inşallah 3n azından o beni dinler :(
(1,818 puan) tarafından
Evet canım kıyamam ya :(
0 oy
(650 puan) tarafından
Allah sabır versin! Rabbim yardımcın olsun... Annenin daimi bir hastalığı mı var, yoksa abin vefat edince olan bir rahatsızlık mı? Benim abim vefat edince annem uzun süre kansızlık, nörolojik vs. Bir takım rahatsızlıklar yaşadı. Allah rahmet eylesin
tarafından
Allah razı olsun inşallah senden de rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
(650 puan) tarafından
Moralini yüksek tut insanların dediklerini duymamaya çalış. Kızacağın bir şey söylediklerinde aklına gelen duaları okuyup Allah'a sığın... Rabbim çok güzel günler mucizelerle getirsin inşallah
tarafından
İnşallah o güzel günler çok yakındır :( dertsiz insan olmaz evet bunu biliyorum ama bu kadar gadar insanlar a tahammül çok zor :(
(650 puan) tarafından
Bazen insan çıldırıyor. İnşallah en yakında güzel günler mucizelerle aksın gelsin ❤️... "Dertsiz insan olur" böyle düşün böyle olsun
tarafından
Amin inşallah rabbim büyük açar bize güzel bir kapi
0 oy
tarafından

Ah canım seni çok iyi anlıyorum bende 2 senedir ailemi görmüyorum ne seslerini duyuyorum ne görüyorum yüzlerini unutucağım diye korkuyorum çok kötüyüm hamileyim ama ailem yanımda yok kötü bir durum Allah sabır versin sana da canım :'(

tarafından
Çok kötü bir durum insanın kendi canından kanında uzak durması gerçekten çok kötü bir durum, kendimizi avutuyoruz bakalım nereye kadar
Rabbim büyük elbet açacak bize bir kapi
tarafından
Bakalım nereye kadar dediğin gibi canım Allahım bize de bir kapı açar elbet
tarafından
Amin inşallah bizi gören rabbim elbet bize açacak bir kapı vekilimiz Allah ...
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Kiyamam ben sana icim yandi durma annende hasta diyosun git annenle hayat kur yapma bunu kendine neyin eksik senin digerlerinden 
tarafından
Şuan bile çekip gitmeyi istiyorum inan , ama ya gitsem annem uzulurse benim yüzümden bişi olursa ona k.o korku var bende böbrekleri iflas etmiş , doktor stres sıkıntı gibi durumlarda uzak tutun diyor korkuyorm kendimi kurtaraym derken anneme bişi olacak diye :(
0 oy
(3,465 puan) tarafından
RABBIM sana güç kuvvet versin elbet bir gün sana cektirenler de çeker canim ne desem bilemiyorum annene de acil şifalar diliyorum. 
tarafından
Amin Allah razı olsun ,
Elbet rabbim kimseye cektirdiklerini yasatmadan canını almaz bende onları allah a bıraktım...
0 oy
tarafından
Görebilmen bile sana şifa çok içlenme hasta olursun... 
tarafından
Gelde iclenme , dert annasi olduk çıktık ortaya yaşımız kaç çektiğimiz dertlere bak

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,895 göst.
2 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 633 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 145 göst.

413,871 soru

12,457,827 cevap

46,560 kullanıcı