0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
İyi geceler hanımlar bugün oğlum ateşlendi hastaneye götürdük neyse ... Ordan bı  yemek yemeye gittik kaynanamda.gelmisti kaynanamin beli  agriyor bende 7 haftalık gebeyim... Eşim bana kızdı.annemin kucağından alsana Yağız.aliyi.annemin beli agriyor die bende patladım ikinci kez bana aynisini yapiyor  bı kerede kayinbabamlarin yanında yapmıştı bende şey dedim beli agriyorsa duran çocuğu almasın dedim sınırlendim.dedim bende hamileyim oğlumu kucağımda hep ben taşırım eşim demezki ver sen gebesin ama annesi yerinden kibirdasa dayanamıyor  eşime çok kıl.oldum kaynanam 2 saatlik yola gidiyor dün bacisina biseyi yok bize geldimi.hastalik.hastasi kadin

4 Cevaplar

0 oy
(8,356 puan) tarafından
Kaynan deilde esinde var sknti
(92 puan) tarafından
He işte ama kaynanamda miy miy hep belini tutuyor geziyor
(92 puan) tarafından
Ama gezmeye gelişte gülük gulistanlik
(2,753 puan) tarafından
Ne diye alıyor çocuğu o zaman
(8,356 puan) tarafından
O bsy yapmamis bence olabilir agriyabilir soylemiste olabilir ama kocan buyutmus yani seni kizdirmis ama sende iyi demissin az oyalayiverseymis cocunu da annesi almasaymis madem ilgilenseymis
(92 puan) tarafından
Aynen canım valla sustu ikisi yani duran çocuk yemek sandalyesinde oturuyor sen ne die çocuğu alıyorsun kucagina
-Reklam-
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Beli ağrıyor sa niye taşiyor, eşinde körmü tutsun çocuğu 
0 oy
(260 puan) tarafından
Sende eşine deseydin ya sen tut çocuğu o zaman ben tak başımami yaptım bu çocuğu hayret bişey ya bu erkekleri anlamakta zorluk çekiyorum 
0 oy
(20,247 puan) tarafından
Te allam ya iyi demişin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 240 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 224 göst.