0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şuan dolven icirdim 1 yemek kaşığı. Evde ilbrublin zeri cold var. Ateş düşürücü de var.

Yarın doktora götürmeli miyim. Antibiyotik şart mi

4 yasinda

6 Cevaplar

0 oy
(7,157 puan) tarafından
Kaç yaşında. Geçmiş olsun.  Şuan benimde kızımın ateşi var. Gündüz bisey yoktu aniden yandı. Dış çıkarıyor sanırım ondan
tarafından
4 yaşında. Geçmiş olsun cnm
(7,157 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. Sabah ateşi devam ederse götür. Bende bakacağım devam ederse götüreceğim. Yoksa günlerce ateşle yanar
tarafından
Evde şurup var diye götürmekte kararsız kalmıştım. Haklısın cnm yarın gece yine çıkar atesi
-Reklam-
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Gece boyunca ateşine bak sabah tekrar ederse götür yüksek ateş çünkü bide ılık suda yıka 
(7,157 puan) tarafından
Ilknur mesaj atmışsın ama görünmüyor canım
(2,719 puan) tarafından
Dur burdan atayım
(2,719 puan) tarafından
Tozun ismi tetagil cnm
(2,719 puan) tarafından
İnternette 100 tl ama eczanede nakadar bilmiyrom
(7,157 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim. ♥️
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Antibiyotik öyle iyi bişey değil ki ya,  biz Almanyadayız yani çoook mecbur kalmadıkça verilmiyor 

Oğlum 5 yaşında kreşe gidiyor defalarca ateşi çıktı oksuruk, yatağa düştüğü oluyordu ama çok şukur hep antibiyotiksiz iyileşti 

Bağışıklık kazandı inşallah. 

Ama tabi bi enfeksiyondan kaynaklı değilse ateşi , bi enfeksiyon varsa antibiyotik kullanılır herhalde 
(5,126 puan) tarafından
2 hafta önce 4 gün 39 oldu ateşi en son götürdüm herşey temiz dedi ve ateş düşürücü ve bol su ve bi öksürük şurubu yazdı öyle 3 4 gün geçti sonra
tarafından
Cnm burda bogazina bakıyorlar iltihapliysa veriyorlar antibiyotik. Yoksa iyileşmesi çok zor oluyor.
(5,126 puan) tarafından
Ya işte herkesin durumu farklı olabilir ama antibiyotik son başvurulması gereken şey. Çunku vücut alışırsa asıl hastalık olunca işe yaramıyor
0 oy
(2,022 puan) tarafından
Dolven önerilmiyor canım bilgin olsun. Calpol ya da bebek parolu ver istersen.
tarafından
Son gittiğimizde doktor dolven vermişti. Niye cnm zararlı miymis
(2,022 puan) tarafından
Onun içinde bısey varmış tam hatırlamıyorum şuan. O yüzden bizim doktor hep ya calpol ya da bebek parolu yazar.
tarafından
Tmm cnm tesekkurler
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Canım kalkınca takibini yap. Dolven içirmene rağmen inatçı bir ateşse götür tabiki bir uzman hekim görsün. Geçmiş olsun bu Arad
0 oy
(9,682 puan) tarafından
Devamı varsa götür kuzum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 272 göst.
24 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
10 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 117 göst.
5 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (6,008 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,260 soru

23,690,795 cevap

310,926 kullanıcı

...